banner marshal garden
Frumusețe

Cele mai bune trucuri de frumusețe despre care nu ai auzit până acum

Machiajul este o artă. Cele mai multe doamne pun în practică, fiecare în felul ei această artă, pentru a-și ascunde defectele și pentru a scoate în evidență trăsăturile frumoase. Oricâtă experiență ar avea însă, niciodată nu cunoasc toate trucurile. Le sărim în ajutor cu câteva secrete pe care credem noi, nu le-au aflat încă!

1. Aveți grijă de pensule! 

1

Pentru a păstra pensulele în formă bună cât mai mult timp trebuie să urmați 3 pași. În primul rând, nu le lăsați murdare. Apoi, spălați-le, periodic cu șampon. Și nu în ultimul rând, lăsați-le să se usuce în mod natural, pe un șervețel.

2. Nu vă re-machiați; împrospătați machiajul deja aplicat. 

2

Nu este nevoie să vă demachiați și apoi să vă machiați din nou dacă intenționați să ieșiți în oraș și mai târziu. Pentru o împrospătare a machiajului folosiți un șervețel uscat pentru a absorbi excesul de sebuum. Aplicați apoi pudră pentru a-i oferi tenului un aspect catifelat.

3. Evitați produsele de gomaj scumpe.

3

Nu trebuie să cheltuiți omulți bani pe creme sau SPA-uri. Puteți să preparați, cu ușurință, acasă scrub pentru corp: amestecați 4 linguri de zahăr sau sare gronjoasă și 3 linguri de ulei de măsline. Puteți adăuga câteva picături de picături de ulei esențial de lavandă sau grapefruit. Înainte de duș, masați ușor, apoi clătiți cu apă caldă.

4. Aveți grijă de buze.

4

Pentru a aplica perfect rujul, buzele trebuie să fie foarte bine îngrijite. Amestecați, în părți egale, zahăr brun, ulei de măsline și extract de vanilie. Masați buzele ușor, apoi înlăturați cu un șervețel. Acum buzele voastre sunt pregătite pentru ruj.

5. Nu cumpărați niciodată fond de ten mai închis decât tonul pielii. 

5

Nu aveți nevoie de prea mult fond de ten. Dacă doriți, vara, o nuanță mai închisă, amestecați în fondul de ten pe care îl folosiți de obicei, cremă autobronzantă. Este mai ușorși mai ieftin decât să cumpărați un tub nou.

6. Nu aplicați prea multă pudră! 

6

Nu aplicați mai multe straturi de pudră. Vă încarcă inutil tenul.

7. Fixează rujul.

7

Pentru ca rujul să dureze mai mult și să nu fiți nevoită să îl reaplicați din oră în oră, puneți un șervețel peste buze, apăsați ușor apoi aplicați pudră. Pe lângă faptul că îi crește rezistența, nu vă mai murdăriți nici pe dinți de ruj.

8. Cum să obțineți ”ochi de pisică” cu ușurință.  

8

Aveți nevoie de un creion dermatograf și de o bucată de scotch. Puneți scotch-ul în colțul exterior al ochiului, oblic, pentru a crea un unghi și trasați linia.

9. Înlăturați excesul de rimel de pe pensulă. 

9

Nu trebuie să vă faceți programare la un salon de înfrumusețate pentru a avea gene lungi, dese și naturale. Înainte de aplicarea rimelului, ștergeți pensula, pe un șervețel, pentru a înlătura rimelul rămas de rândul trecut și abia după aceea aplicați pe gene.

10. Folosiți Vaselina cosmetică pentru înlăturarea machiajului.  

10

Vaselina poate fi folosită pentru demachiere. Puneți o cantitate mică pe o dischetă demachiantă, ștergeți fața apoi clătiți cu apă. Acest remediu vă ajută să scăpați și de cosmeticele rezistente la apă pe care le-ați folosit.

Sursa: Brightside.me

Femei de 10 pe Facebook