Bombănelile Marinei Editoriale

Astăzi , ora 13 va fi cea norocoasă!

 

De aceste două cifre alăturate se leagă multe din fricile și frisoanele noastre, din nodurile ce ni se așează în gât! Superstițios sau nu, nu există, cred, om, care să nu tresară, atunci când aude rostit: “13”! Unii susțin că le poartă noroc. Bravo lor! Înseamnă că azi vor fi norocoși. Alții – sunt chiar născuți într-o zi de 13 și vrând-nevrând, vor trebui să defileze toată viața sub acest pavilion, încercând, prin tot ceea ce fac,  să infirme semnificația sa proverbială.  Mai sunt cei care locuiesc la nr.13, pe strada lor, sau intră zilnic în apartamentul nr.13, care le aparține.  Și nu sunt deloc ghinioniști. ….Unii!😁

Astăzi, așadar, vom combate și noi, începând fix cu momentul în care ceasurile vor scoate limba la noi, așezând-o – pe cea mică – în dreptul orei 13! Motivul este unul obiectiv : o transmisiune sportivă ce s-a instalat pe ora noastră tradițională.

Dar vom vedea azi, cât de norocoasă ne va fi schimbarea accidentală a orei noastre de difuzare. De fapt, în cazul de față, “norocul”  are și o întrupare concretă : cifrele de rating. Iar acestea…nu mai depind de noi, începând de azi : sunt în mâinile dumneavoastră! În mâinile cu care acționați telecomanda, la ora indicată de noi, fix pe TVR2! 

….și , veți vedea, voi cel puțin, veți fi norocoși! Iar norocul vă va scoate azi “în cale” niște oameni de excepție, pe care noi i-am descoperit pentru voi. Au povești uluitoare, sunt motivaționali, sunt spumoși precum șampaniile acelea, care vă însoțesc cele mai frumoase evenimente ale vieții.

Îl veți cunoaște, bunăoară,  pe inventivul brașovean Marian Munteanu, care a pus pe picioare o mică afacere prin care transformă rulote de cai ieșite din funcțiune în spectaculoase restaurante pe roți! Nu întâmplător am ales acest subiect : Marian îi va ridica la plasă Laurei Delia Epuraș, următoarea invitată – prima jandarmeriță călare din România. Va veni, evident, însoțită de calul său, iar pledoaria sa pentru prietenia om-armăsar va fi de-a dreptul emoționantă! 

De 10 va fi și Dumitru Tudorache – protagonistul celui mai înduioșător moment al ediției. Va fi “de 10” pentru că invitatul nostru, profesor de liceu, a obținut nota 10 la examentul de titularizare!  “-Ce mare lucru?!?” – vor spune cârcotașii. Stați că n-ați auzit totul! Dumitru face parte dintre acei oameni nefericiți, care …atunci când privesc lumina, văd întuneric. O poveste care însuflețește, un elogiu adus puterilor nebănuite, care zac în fiecare dintre noi! 

      …O fi ea, ora 13, ora de începere a ediției de maine, dar norocul este , cum spuneam, de partea noastră! Special-guest-starul emisiunii va fi, iată, în premieră,  o vedetă internatională! Artista Dana Dragomir s-a născut în România, însă a cunoscut gloria în Suedia, interpretând la nai, pe când era foarte tinerică, o melodie compusă de cei doi barbați din grupul Abba. Piesa a propulsat-o în topurile internaționale, Dana ( supranumită “Pandana”) devenind “Regina naiului în Suedia”, țară eminamente muzicală, de unde se trag, bunăoară, cei 4 magnifici Abba, Roxette, Ace of Base și alte nume celebre din muzica internațională. Dana Dragomir nu va scăpa, până nu ne va cânta și nouă celebra piesa “Mio My Mio”, cu care a rupt topurile internaționale. 

Și tot ora 13 marchează norocul întâlnirii cu unul dintre cei mai faimoși cascadori ai României. Cosmin Pădureanu ne va povesti cum a supraviețuit meseriei sale, va sta la o tacla cu îndrăgita actriță Carmen Tănase,colega sa de proiecte,  după care…va încinge o bătaie “pe bune”, chiar în platou, împreună cu alți tovarăși de arme din breasla sa. ( spun “de arme”, pentru că vor fi cu toții înarmați!) 

     Ediția de azi nu e una “specială” ( m-au isterizat toți ceilalți realizatori, care-și catalogheaza astfel cele mai banale emisiuni!) Este doar una din multele noastre ediții “de neratat”, pentru că poveștile adunate de echipa noastră “bat filmul” și sunt în măsură chiar să vă schimbe viața. 

Ne vedem, așadar,  la ora 13, pe TVR2! 

( sper că am reușit să vă schimb percepția despre aceste cifre, adunate laolaltăp!😉) 

Rubrică oferită de FARMACIILE CATENA  :BENESIO BEAUTY CELL