Nutriție

Aperitiv delicios, pe bază de dovlecei

Intr-un top al celor mai simple rețete se înscrie cu brio rețeta noastră de astăzi. Într-unul al celor mai delicoase preparate – din nou ne înscriem la loc de frunte! Prin urmare, astăzi, trăgând cu ochiul în bucătaria celor de la sovkusom.ru , suntem în măsură să vă oferim o rețetă pe bază de dovlecei, care poate fi servită și ca garnitură la grătar, dar și ca aperitiv.

Așadar, nu trebuie să vă dați peste cap cu rețete din cale-afară de complicate, nu trebuie să petreceți prea mult timp în bucătărie, o mână de ingrediente și numai 20 de minute vă sunt suficiente pentru a pune în practică această minunăție! Iar combinația dintre dovlecel și usturoi este de-a dreptul divină! Așadar…

Ingredientele

400-500 g dovlecei
70 ml ulei
3 căței de usturoi
două linguri oțet
o lingură miere de albine
sare și piper după gust
o legătură de mărar

Modul de preparare

Spălați bine legumele, tăiați-le apoi feliuțe subțiri. Sărați-le puțin și lasați-le cca 10 minute. Tăiați mărunt mărarul, mărunțiți usturoiul. Amestecați usturoiul cu mierea, oțetul, piperul și uleiul. Amestecați totul.
Stoarceți dovleceii , adăugați mărarul și soluția de marinată și amestecați bine. Puneți vasul în frigider și țineți-l acolo două ore, ca să se marineze. Serviți, după cum spuneam, ca și antreu, dar și ca garnitură la carnea la grătar!

Poftă bună, iar dacă v-am convins…dați share!

Uscatoare rufe