Femei de 10

Anul acesta, Meg Ryan face 60! Știați că, in tinerețe,  visa să devină jurnalist? 

 

Meg Ryan, pe adevaratul nume Margaret Mary Emily Anne Hyra s-a nascut in 1961 pe 19 noiembrie in districtul Fairfield din statul Connecticut. Meg urmeaza cursurile elementare pe care le absolva in iunie 1979 a scolii Bethel. Se muta la New York, unde urmeaza Facultatea de Jurnalism la “New York University”. Pentru a se descurca financiar, desfasoara diferite munci, participa la diverse castinguri si pas cu pas paseste in lumea cinematografiei holwoodiene. In 1981 succesul apare si este remarcata de cineasti prin rolul Debby Blake, in drama “Rich and Famous ” regizat de George Cukor.
Urmeaza, cum este firesc roluri unul dupa altul, in care suava, ingenua si frumoasa actrita creste in ierarhia actorilor hollwoodieni fiind nominalizata de 3 ori la “Golden Globes” obtinand 7 premii si alte 14 nominalizari la festivaluri de profil.
A fost casatorita cu Dennis Quaid timp de 10 ani cu care are un fiu Jack Henry Quaid , dar a trait frumoase povesti de dragoste și cu Russell Crowe, John Cusack, Matt Dillon , Matthew Perry, cu care este in prezent si a adoptat o fetita din China in 2006.
Votată pe locul unu in Topul “The 50 most beautiful people in the world 1994″ de People Magazine, membra a juriului in ” Festival International de Cannes” 2003, actrita este intr-o permanentă  ascensiune, chiar dacă anii din buletin, iată, nu-s puțini deloc. 

Iată însă un amănunt necunoscut de mulți dintre fanii săi. Meg Ryan a mărturisit că şi-a început cariera ca actriţă prin apariţia în reclame tocmai pentru a-şi putea plăti taxele pentru facultate. “Cea mai mare dorinţă a mea, pe când aveam 18 ani, era să devin jurnalistă. Am început să joc – în reclame – pentru a-mi plăti taxele de şcolarizare la New York”, a spus Meg Ryan, pentru The Sun.

Ea a mai povestit că atunci când a început să joace în filme era “intimidată” de toată lumea din jur şi că era convinsă că nu-şi va înţelege niciodată colegii de platou.

“Aveam 19 ani şi eram la primul meu film, “Rich And Famous”. Eu jucam rolul fiicei lui Candice Bergen şi nu aveam decât vreo 10 replici pe care însă le repetam în fiecare seară. Când am călătorit spre Los Angeles a fost şi prima oară când m-am urcat într-un avion. În acea perioadă eram intimidată de toată lumea. Dacă te uiţi la film, cu atenţie, se poate vedea cum tremuram. Nu-i înţelegeam pe ceilalţi actori şi mi se părea totul copleşitor”, a adăugat Meg Ryan.

Luna aceasta, Meg va împlini 60 de ani, ceea ce n-o va face nicidecum mai puțin atrăgătoare, pentru cei ce-o iubesc! 

Etichete

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.