Femei de 10

Sharon Stone ne dezvăluie regulile după care și-a construit viața: “Da, îmbătrânesc, dar mă bucur de această vârstă”.

 

Fără îndoială, Sharon Stone este una dintre ele mai frumoase femei din lume. După rolul său din filmul ” Basic instinct” ea i-a cucerit pe bărbații de pe toate meridianele planetei. Probabil că multe dintre dumneavoastră vă intrebați care este motivul pentru care Saron arată atât de bine, în pofida vârstei sale. Foarte simplu : ea și-a fixat niște reguli în viață, pe care le respectă cu strășnicie si care o ajută să trăiască mai ușor și să arate foarte bine. Iată-le, povestite de însăși eroina noastră:

1.Da, îmbătrânesc. Dar găsesc destule motive să mă și bucur de acest proces.

2.În prima jumătate a vieții chipul tău este cel cu care te-ai născut. În a doua jumătate a vieții – este cel pe care-l meriți.

3.Oricât n-ar părea de nostim – am realizat că sunt atrăgătoare, abia după ce am jucat în ” Basic instinct”!

4.Te poți învinovăți pentru felul în care ți-ai trăit prima parte a vieții, dar asta nu înseamnă că în a doua jumătate a ei ai voie să nu faci nimic, ci doar să joci golf.

5.Nu simt nevoia să-mi ascund vârsta. Nu vreau decât să fiu o femeie care arată, la vârsta ei, cât de bine este cu putință

6.Când am împlinit 40 de ani, am luat o sticlă de vin și m-am închis în baie, spunându-mi : “Nu mai fac nimic, până nu o să mă accept așa cum sunt” .

7.Nu am avut prea mult noroc în cele mai importante lucruri din viață: nici cu sănătatea nu am stat bine, nici cu căsnicia. Insă m-am mobilizat și am decis să merg mai departe.

8.Vreau să îmbătrânesc liniștit. Acesta este scopul meu. În anul 2001 am avut o hemoragie cerebrală severă, de aceea alternativa unei îmbătrâniri liniștite îmi este binecunoscută. Procentul celor ce supraviețuiesc unui astfel de accident este foarte mic, însă eu, se pare că am reușit. După care am consumat doi ani pentru a invăța din nou să merg, să vorbesc, să citesc. După toate acestea, orice dialog despre riduri mi se pare ridicol.

9.Așa cum spunea Sir Winston Chruchill : ” Dacă trebuie să treci prin iad, treci, dar fă-o foarte repede!”.

10.Pe Pământ nu va fi niciodată pace deplină. Acest lucru poate exista însă in mintea ta.

11.Cred că am dezvoltat o obsesie pentru aromaterapie.

12.In SUA trăiesc 400.000 de blonde vopsite, cu nasuri identice, buze gigantice identice și ele, cu obraji “lucrați” și dantură albă ca zăpada. Să nu-mi spuneți că mai există cineva, care să le găsească atrăgătoare?

13.Ava Gardner a fost cea mai frumoasă reprezentantă a sexului frumos din lume. De ce? Pentru că ea nu a intervenit niciodată asupra fizicului său. A fost o femeie care nu a încercat niciodată să pară ca o fetiță.

14.Privind cum îți cresc copiii, afli mai multe despre viață și despre tine însăți.

15.Pe la 58 de ani am constientizat că frumusețea vine din interior. Pentru a fi frumoasă trebuie să faci în fiecare zi ceea ce-ți dorești. De dimineața pâna seara. Mie, spre exemplu, îmi place să dansez, și dansez până nu mai pot!
Sursa: formulalubvi.com

Uscatoare rufe