Ea și El

Ajunge să faci compromisuri, doar pentru a-l ține lângă tine!

Viața e un șir lung de compromisuri, nu-i așa?
Iar dacă este așa, atunci firesc este ca acestea să se împartă la doi.
Relația dintre un bărbat și o femeie este, se știe, un lucru extrem de complicat, care necesită consum de energie și multe sacrificii. Și da, chiar poți să sacrifici ceva ,dar nu ceva foarte important. Iar aici trebuie să fii foarte atentă! Caci, te rugăm, nu e cazul să sacrifici prea multe de dragul relației și să te trezești că numai tu faci sacrificii.

Felul în care te raportezi la tine însăți, le indică, de fapt, celor din jur cum să se poarte cu tine. Ei învață, practic, de la tine. Le poți arăta ce anume poți să suporți și ce nu.
Dacă răspunzi instantaneu la mesajele lui, fără să-l faci să aștepte măcar puțin, la fel trebuie să procedeze și el. Și nu să te lase să aștepți cate 3 ore, până-ți răspunde. Și nu sări în sus, cand primesti acest răspuns. Nu. Nu e suficient.
Dacă tu ești gata să-ți schimbi planurile doar pentru a te întalni cu el, iar el renunța, în ultimul moment, la întâlnirea cu tine, nu sări în sus de bucurie când te va invita data viitoare. Dacă această situație se repetă, nu e normal.
Tu esti importantă. Planurile tale, dorințele tale sunt la fel ca ale lui.
Munca ta, ambițiile tale, hobby-urile tale. Nu-l lăsa să ți le confiște. Singurul om de care trebuie să depinzi, ești tu însăți. Crede-ne : tu poti să traiești fără el, dar nu poți trăi fără tine. Oamenii vin și pleacă, îndragostiții se despart, prietenii o pornesc pe drumuri diferite, chiar și cei care au jurat să rămână veșnic împreună, ajung să o ia pe drumuri diferite. . Suna trist, dar e adevărat.
Așa e viața. Vei pierde oameni dragi, dar te rugăm, nu te pierde pe tine!
Nu poți obliga pe cineva să rămână în viața ta. A rămâne, este o opțiune. Iar dacă el a ales asta, atunci să-i fi recunoscătoare.
Prin urmare, ajunge să te agăți de oameni, ajunge să accepți compromisuri numai pentru a-i păstra lângă tine? Dacă ei nu vor să ramână, nu e nimic de făcut.

Sursa : soulpost.ru