Ea și El Povestea mea

Actorul Eugen Cristea are probleme cu nepoata..

Dragă Marina!
Scrisoarea lui Silviu Biriș mi-a dat și mie curajul să vă scriu. Știu că sfaturile și discutiile voastre sunt de bun simț și sper să găsim cea mai bună soluție, deși nu-mi place să-mi expun în public, problemele personale.
Acum trei zile ma suna ca vine la noi – si chiar a venit! – Alexandra, unica fiica a varului meu Matei.  M-am mirat pentru ca nu vorbisem cu parintii ei de ceva timp si nu stiam ca vin in Bucuresti, ei locuiesc in Galati.
A ajuns la noi si acum incepe povestea…
E in clasa a XII-a, invata  bine si e un copil bun. A venit in Bucuresti – impropriu spus, mai corect spus a fugit de acasa, ca sa mearga la un consult pentru o operatie de micsorare a stomacului.
Va dati seama ca primul lucru pe care l-am facut a fost sa pun mana pe telefon sa-l sun pe Matei sa i spun ca fata e la mine, ca e bine si ca o trimit acasa cu primul tren.
Dar, iata ca au trecut trei zile,  Alexandra e inca la mine si nu stiu cum sa fac Este adevarat ca  are cateva kiograme in plus, dar nu este obeza…. Asa ca ii inteleg si impotrivirea parintii ei . Chiar nu mi doream sa intru in povestea asta, dar pur si simplu lucrurile s-au intamplat. Pun insa in balanta confortul ei psihic, faptul ca a fugi de acasa ca urmeaza bacalaureatul si starea ei de acum. Si ma simt responsabil pentru ea, pentru ca a ales sa vina la noi…
Alexandra spune ca a incercat toate curele din lume si ca operatia de micsoarare a stmacului este singura ei sansa sa slabeasca. Tatal ei refuza sa o lase, se pare ca nici nu dispun de acesti bani, mama ii da dreptate tatalui- iar Alexandra pange tot timpul, refuza sa manance si repeta obsesiv ca viata ei s-a sfarsit.
Va dati seama ca nu este vorba doar despre bani…Alexandra nu vrea sa se mai intoarca acasa. Am stabilit cu parintii ei sa o gazduiesc pana in week-end ,  ca sa se linisteasca. Dar apoi???
Zilele trec si nu gasim nici o solutie de compomis…

Nota Redacției : Miercuri vom discuta, în cartul emisiunii noastre, despre “Silueta contra cronometru”, despre dorința femeilor de a slăbi “peste noapte”, inclusiv deci, despre operațiile de tăiere de stomac. Așadar, vom pune în discuție și cazul nepoatei lui Eugen Cristea, pe care intenționăm să o invităm în emisiune, alături de celebrul său unchi.

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate