Diverse

Ajunge cu frământările! Ia odată decizia corectă!

Te tot frămânți, încercând să iei o decizie care să-i facă pe toți fericiți? Ai emoții vis a vis de ceea ce va fi? “Alegerea” este un termen care te sperie? Este cazul atunci să te preocupi de creșterea increderii în sine, pentru ca luarea unei decizii să nu devină un stres pentru întregul tău organism.
Există 7 sfaturi, care te vor ajuta să iei decizia corectă, în orice situație te-ai afla.

Sfatul 1. Nu te mai preocupa de analize crâncene
Ne referim la acea stare, în care ești obsedată de “cât de rea e situația în care te afli”, cât de rău te influențează, ce va fi cu tine ș.a.m.d. Toate gândurile astea, de fapt, te blochează. Nu mai fii obsedată de mărunțișuri. Da, ai o problemă și fii sigură că se va găsi și soluția.

Sfatul 2. Stabilește un timp-limită pentru luarea deciziei
Spre exemplu : “Am la dispoziție două ore pentru problema asta”. După care apucă-te să cauți soluții. Iar apoi să le aplici.

Sfatul 3. Strategia 10-10-10
Meditează puțin asupra deciziei tale : te va face ea, oare, fericită 10 zile, 10 luni, 10 ani? Estimează consecințele. Te satisface rezultatul final?

Sfatul 4. Notează pe hârtie deciziile care-ți vin în minte.
Ei, ce părere ai acum despre ele?

Sfatul 5 : Fă o listă cu plusuri si minusuri

După ce ai identificat plusurile și minusurile unei decizii, orice informație devine statistică. Acum ai în față tabloul complet al deciziilor tale!

Sfatul 6 : sună un prieten
A te sfătui cu cei apropiați este un lucru normal și te va ajuta în ceea ce vei hotărâ. Asta nu înseamnă că trebuie să arunci responsabilitatea pe umerii lor, dar ei te vor ajuta să iei decizia corectă.

Sfatul 7. Ascultă-ți conștiința și intuiția
Se spune că Dumnezeu vorbește cu noi prin intermediul conștiinței și intuiției. Din acest motiv, ascultă-ți gândurile – cel mai adesea ele vin de acolo, de Sus.

Deciziile pe care le luăm reprezintă o parte importantă a acțiunilor noastre. Ele ne influențează, până la urmă, viitorul. Crede-ne că, in final, vei reuși! Până la urmă, recunoaște, nu e chiar atât de greu să iei decizia corectă!

Sursa: 5sfer.com

Uscatoare rufe