Diverse

Adevărul despre zodii. Află care este mantra ta!

femeie apus

Fiecare zodie are propria mantră care ar trebui să ne ghideze pe fiecare în parte. Iată ce definește fiecare zodie:

Berbec – Acceptă prezentul, lasă trecutul în urmă și ai încredere în viitor.  

Persoanele aflate sub acest semn zodiacal își doresc să dețină controlul. Poartă cu ei lucruri din trecut ceea ce le crează probleme în a merge mai departe. De aceea trebuie să accepte trecutul și să privească cu încredere către viitor.

horoscopTaur  – Nimic nu se obține ușor

Taurii sunt foarte muncitori dar trebuie să își reamintească din când în când care sunt obiectivele lor. Nu uita! Nimic, dar absolut nimic important nu se obține ușor.

Gemeni – Dacă nu este bine, nu face. Dacă nu este adevărat, nu vorbi.  

Gemenii sunt persoane sociabile. Cu toate acestea, dacă se lasă influențați de prieteni pot avea probleme. Nu te arunga în gol după alții și nu ceda niciodată presiunii lor. Ascultă-ți instinctele și totul va fi ok.

Rac – Nu lăsa niciodată emoțiile să îți domine inteligența  

Racii sunt emotivi și imprevizibili dar foarte inteligenți. Problema este că uneori emoțiile intră în conflict cu inteligența. Trebuie să ai grijă să nu se întâmple foarte des lucrul acesta sau te vei trezi în necazuri fără să îți dai seama.

Leu – Nu ești centrul universului

Doar pentru că toată lumea te place nu înseamnă că tu ești centrul universului. Nu se reduce totul la tine. Nu fi prea încrezătoare sau îi vei pierde pe toți cei din jurul tău.

Fecioară – Ești valoros 

Fecioarele încearcă să afle mereu ce cred ceilalți despre ei. Dacă ești Fecioară este indicat să îți schimbi atitudinea. Uneori, trebuie să îți urmezi instinctele și să îți reamintești singură care este valoarea ta. Nu te baza pe ceilalți pentru a-ți construi încrederea de sine.

Balanța – Urmează-ți inima dar și mintea  

Balanțele ar trebui să își urmeze propriul instinct, dar trebuie să asculte și ce le spune mintea. Încearcă să fii practică atunci când iei decizii inteligente sau vei face alegeri greșite.  

Scorpion – Ucide-i cu bunătate, îngroapă-i cu zâmbetul pe buze

Scorpionul este semnul zodiacal cel mai sălbatic. Pot fi foarte cruzi dacă se enervează. Cu toate acestea, această agresiune poate însemna și decăderea lor. În loc să acționezi dur, mai bine distruge-ți dușmanii cu blândețe. Va fi mult mai plăcut în final.

Săgetător – Ascultă-i pe toți și nu uita că nimeni nu deține controlul absolut  

Săgetătorii sunt buni profesori, dar au probleme în a-i asculta pe ceilalți. Dacă îți dorești să reușești, trebuie să înveți să asculți și să preiei din experiența celorlalți. Nimeni nu are întotdeauna dreptate, iar asta te include și pe tine.

Capricorn – Faptul că îți faci griji nu schimbă cu nimic lucrurile  

Capricornii au tendința de a se consuma și pentru cele mai mici lucruri. Muncesc din greu pentru a-și atinge obiectivele dar își fac griji la fiecare pas. Preocuparea excesivă poate obosi creierul și poate cauza numeroase probleme. Dacă tot nu rezolvi nimic, la ce folosește să te îngrijorezi tot timpul?

Vărsător – Deschide-ți inima și mintea

Vărsătorii sunt considerați precauți și distanți, iar într-o oarecare măsură chiar sunt. Sunt prea rezervați și ar avea nevoie de mai multă deschidere și receptivitate. O dată făcut acest pas, vărsătorul va fi pe placul celor din jur.

Pești – Nu analiza prea mult, lasă lucrurile să se întâmple  

Peștii sunt persoane inteligente dar care au tendința de a întoarce lucrurile pe toate părțile și de a exagera cu analiza. Poate deveni obositor. Unele lucruri trebuie pur și simplu uitate. În loc să fi obsedat de anumite fapte din trecut, mergi mai departe și fi deschis către noile oportunități care ți se ivesc.

Sursa: humanexplore.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.