Femei de 10

Adevărata viaţa sexuală începe la 40 de ani!

vkool.com/

Studiile au demonstrat că femeile aflate la 40 de ani trăiesc cel mai intens viaţa sexuală. Ştiu ceea ce îşi doresc şi nu le este teamă să ceară ceea ce vor.  De asemenea, mai mult de 25% din femeile căsătorite recunosc că au fost infidele, comparativ cu 18% din bărbaţi. Studiul făcut pe 2000 de femei a mai indicat că femeile de 40 de ani sunt conştiente de corpul lor şi prin urmare mai îndrăzneţe în aşternuturi.
cupluPeste 80% dintre femei s-au declarat mai aventuroase cu partenerul decât la 20 de ani, iar 60% se consideră mai încrezătoare. Conform experţilor, la această vârstă, femeile ating punctul maxim de încredere în sexualitatea lor. Au mai multă experienţă iar faptul că scapă de grija copiilor le fac mult mai relaxate în dormitor, și prin urmare și mi îndrăznețe.
90% dintre femei consideră fidelitatea esenţială în relaţiile de lungă durată. Doar 5% din femeile căsătorite care au recunoscut că au fost infidele și au mărtursit că atunci au avut şi cele mai bune experienţe sexuale, comparativ cu 58% care au declarat că cel mai bine s-au simţit cu soţul.

Studiul a mai relevat că nordicele fac mai mult sex decât femeile din Sud. De 7 ori pe lună, comparativ cu 6.

 Nicola Down, editor al revistei Top Sante care a efectuat studiul a declarat: “Adevărata aventură sexuală începe când copiii cresc, iar femeia devine mai încrezătoare în ea şi corpul său, ca urmare a experienţei sexuale acumulate.”

8 din 10 femei susţin că societatea şi tinerii consideră că femeile mai în vârstă nu au o viaţă sexuală satisfăcătoare, deşi în realitate ele se bucură de o viaţă sexuală surprinzătoare. Stima de sine ridicată şi faptul că se simt mai comfortabil în compania partenerului dau naştere unor experienţe unice în compania bărbatului iubit.

Sursa: dailymail.co.uk
Foto: vkool.com