Sănătate

Cum să-ți crești dinți noi în 9 săptămâni : un procedeu valabil pt orice vârstă!

Ți-a căzut un dinte și vrei să-ți crească unul nou în loc? Ei da, iată că acest lucru nu mai este chiar o utopie! Fiecare dintre dumneavoastră poate beneficia de o astfel de minune. Profesorul Jeremy Mao din img_3560Universitatea Columbia este autorul unei tehnologii revoluționare, care ne va face să uităm odată pentru totdeauna de bormașini, implanturi proteze dentare și alte asemenea „bucurii” stomatologice.
A-ți pune un implant necesită vizite repetate la doctor și presupune durere, discomfort, inflamații. Iată că profesorul Mao a descoperit o altă cale.

Doctorul Mao a pus la punct o tehnologie de „cultivare” a dinților direct într-o alveolă goală, metoda sa revoluționând întreaga lume a stomatologiei.

El a construit o carcasă din materiale naturale, având forma unui dinte real, și a introdus în ea un simulator de creștere. A introdus în alveola unui animal pentru experimente „mugurele” acestui dinte. Structura img_3503poroasă a carcasei a permis celulelor din organismul animalului să migreze către această construcție.
După circa 9 săptămâni, animalelor în cauză le creșteau noii dinți, bine fixați.Așada, iată rezultatul uluitor al descoperirii profesorului Mao: a apărut posibilitatea de a crește un dinte nou chiar în gura pacientului.
Așadar că, în curând nu ne va mai speria atât de tare pierderea unui dinte : unul nou ne va crește în loc, grație tehnologiei elaborate de profesorul american!
sursa: takprosto.cc

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate