Femei de 10

Săptămâna ta norocoasă : 7 sfaturi înțelepte pentru fiecare zi

 

Este luni. Vrei ca săptămâna ta să nu treacă degeaba și să-ți ofere impresii deosebite și rezultate notabile? Atunci te rugam să fii atentă la următoarele reguli, extrem de simple, care însă îți vor schimba starea de spirit.
Adaugă, în fiecare zi, câte un obicei sănătos ; astfel, săptamâna ta va deveni pozitivă, plină de energie și de rezultate favorabile.
1. Bea apă, începând de luni.

Da, știm că ți s-a mai spus de 10.000 de ori, iar noi îți repetăm a 10.001-a oară : bea apă! Cât mai multă apă! Corpul tău este un rezervor de apă, iar daca aceasta nu este reîmprospătată, se va transforma într-o baltă, care mai tarziu poate seca de tot! De aceea trebuie să bei apă, să-ți revigorezi interiorul, să elimini toxinele și să-ți adaugi forțe proaspete. Și-ți mai vând un pont : PH-ul ideal al apei – cel care ni se potriveste cel mai bine – este 7,5. Așa că alege apă de calitate!
2. Hrănește-te corect și regulat, începând de marți.
Știu că e greu să-ți schimbi, dintr o dată, obiceiurile alimentare, dar te rugăm să începi cu schimbările mărunte:
-elimină maioneza, ketch-up-ul și toate celelalte sosuri nocive. Mai bine adaugă condimente și smântână
-un NU hotarât băuturilor carbogazoase! Bea apă, fresh-uri și ceai de plante
-adio, prăjiturilor și torturilor cumpărate! Salvează-te cu fructe confiate, fructe proaspete iar în ceai adaugă miere
-nu prăji în ulei, coace și fierbe! O să vezi ce usurare vei simți!
-mănâncă cereale sănătoase : hrișcă, ovăz, etc. Orezul si cartofii sunt gustoase, dar…inutile!
-include, în alimentatia zilnică, cât mai multe fructe ( dacă le vei folosi în combinație cu uleiul de in sau le vei adăuga, pur și simplu, semințe de in, va fi super! )
-în fine, mănâncă de câte 4-5 ori pe zi, de preferat cam la aceleași ore. Astfel nu îți vei supraîncarca stomacul, iar sistemul digestiv va începe să funcționeze -ceas!
3. Exercițiile fizice – începând de miercuri!
Dacă ți-e greu să mergi la sală sau să aloci un timp aparte exercițiilor fizice, fă, în fiecare zi, gimnastica de înviorare.
-fă câteva genuflexiuni, în pauzele de lucru
-uită de lift, pune picioarele la muncă!
-mergi acasă pe jos, organismul tău îți va fi recunoscător
Noi am fost creați pentru a ne mișca. Atunci când ne oprim din mișcare, sigur începe să ne doară ceva! E un semn clar că trebuie să facem mișcare!
4. Odihna, relaxarea și somnul – începând de joi
Este foarte important: nu te odihnești, nu vei avea resuse pentru energia ta. Somnul cel mai sănătos este între 22 noaptea și 6 dimineața. Așa că încearcă să te culci mai devreme, pentru a te trezi, de asemenea, mai devreme.
De asemenea, acordă-ți timp pentru odihnă și relaxare. Plimbă-te câteva ore pe săptămână prin pădure sau, pur și simplu, oprește-țimtoate gadgeturile si stai culcat, în liniște, de unul singur. Creierul are nevoie să se relaxeze și o poate face numai în momentele în care nu-l încarci cu informație suplimentară.
5. Roagă-te, începând de vineri
Tot ce se petrece în lumea materială este rezultatul a ceea ce se petrece în cea spirituală. Asa că, dacă nu rezolvi toate problemele în lumea spirituală, în cea materială va fi o dezordine totală. Începe-ți ziua, mulțumindu-i lui Dumnezeu și comunicând cu El. Cere-i ajutor, înțelepciune și protecție, roagă-l să te îndrume pe calea cea bună și să te ferească de greșeli.

6. Spune cuvinte pozitive, începând de sâmbătă
Fii atentă la cuvintele pe care le rostești: ție însăți, celor din jur. Dacă vei constata o umbră de negativ, schimbă repede, de tine depinde! Dacă obișnuiești să înjuri, încearcă să adresezi cuvinte frumoase! Ține minte : cuvintele au o mare influență: ce adresezi altora, aia vei primi în schimb.

 
7. Hrană spirituală , începând de duminică
Așa cum trupul are nevoie de hrană zilnic, la fel și sufletul are nevoie să-l hrănim. Dacă vrei ca spiritul tău să fie mai bogat și mai puternic, hrănește-l consistent. Și, cel mai important, dă-i timp să digere ( adică acordă-ți timp pentru reflecție).
În plus, nu uita, în fiecare zi, să te gândești la ceva frumos, la ceva plăcut. Visează, sau măcar zâmbește!
Îti dorim o săptămână frumoasă! Fii autoarea vieții tale fericite!
Sursa : 5sfer.com

Surse foto: svetlanahelp.ru, jenskie-hitrosti.ru, kaloryika.ru, sport-trening.ru, lubeznaya.ru, ru.fotolia.com, cmlt.ru, blog.mann-ivanov-ferber.ru