Acasă la mine

Acești bătrânei și-au vândut casa în care au locuit 76 de ani! Iată ce au văzut cei care au intrat în ea..

 

În anul 1938, tinerii Tom și Jean Cheetham, proaspăt căsătoriți,  s-au mutat în Sidney, Australia , în prima și unica locuință pe care avea s-o aibă familia lor. Aici și-au crescut și educat copiii, aici au asistat la nașterea nepoților , strănepoților și stră-strănepoților. În vârstă de 103 și 100 de ani, Tom și Jean s-au decis să-și vândă casa și să-și trăiască restul vieții într-un azil privat, unde aveau posibilitatea de a  primi îngrijire permanentă.

image

Anunțul de vânzare a fost făcut și cumpărătorii au început să curgă. Cu toții însă au fost șocați de cele văzute în interior: timpul,părea că s-a oprit în anul 1938, anul în care s-au mutat aici soții Cheetham. Nu a fost făcută nicio îmbunătățire, totul – mobila, covoarele, aparatura casnică etc – a fost păstrat în perfectă stare , de atunci. Lumea a fost impresionată mai ales de curățenia deplină și de starea impecabilă a casei.

image

image

image

image

Se pare că Jean a fost întotdeauna foarte firavă și sensibilă, așa că treburile casei au fost preluate de soțul său. Până în ultimul moment acesta s-a ocupat de curățenia din casă și de tunsul gazonului.

Datorită elementelor de mai sus, casa a fost vândută la un preț uluitor: 1,5 milioane de dolari! Locuitorii orașului, aflând că locuința soților Chettham a fost scoasă la vânzare, au dorit să vadă ei înșiși acest loc de poveste, în care Timpul s-a oprit în loc. Blajinii stăpâni ai casei au fost bucurosi să constate interesul tuturor față de casa lor, așa că nu au împiedicat cu nimic pelerinajul care s-a declanșat acasă la ei!

image
Sursa: takprosto.cc

Uscatoare rufe