Ea și El

Acest test vă va arăta de ce anume vă temeți de despărțiri

 

Pentru unii oameni, o despărțire reprezintă un pas extrem de important in procesul de conturare a personalității, in timp ce pentru alții el este similar unui dezastru, lăsând urme de nevindecat in suflet. Testul de față va ajută să stabiliți rapid și precis, de ce anume vă temeți tât de mult de despărțiri.

Așadar, priviți cu atenție imaginea de mai jos și rețineți ce anume vă sare în ochi “din prima”

Dacă ați văzut….

  1. Un om cu barbă…

…atunci cel mai tare va temeți să nu rămâneți singură pentru tot restul vieții. Este o feică firească și naturală. Oamenii nu sunt făcuți să trăiască de unii singuri, de aceea ei sunt bântuiți de diverse nelinisti, legate de teama că nu-și vor mai găsi niciodată iubirea.  Rețineți : a vă găsi un oartener nu este chiar atât de greu, însă dacă visați la o dragoste adevărată, atunci fiți deschiși să o primiți și lăsați deoparte frica. Meritați tot ce e mai bun și-l veți gasi, veți vedea! 

    2. O femeie în alb 

…Dacă asta veți vedea, pentru prima oară, atunci înseamnă că vă temeți ca nu cumva să fiți prea egoiști pentru a avea o relație. Voi știți foarte bine că o relație se clădește pe un schimb reciproc, dar vă temeți că nu sunteți în stare să puneți nevoile partenerului mai presus de ale voastre. Rețineți : dacă acest egoism al vostru este cel care vă produce frământări, să știți că ele nu sunt fondate! Uneori oamenii se despart pur și simplu și gata! 

     3. Munți

…dacă munții sunt cei pe care-i vedeți “din prima”, vă temeți ca nu veți reuși să aveți niciodată o relație profundă cu cineva. De regulă, atunci când o relație se apropie de final, intrebarea pe care ne-o punem cu toții este aceea dacă a existat, de fapt, cu adevărat dragoste. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de faptul că orice relație se schimbă in timp. Asta nu inseamnă că ele nu au fost puternice de la început, sau că au fost superficiale. Nu vă îndoiți de voi înșivă și nici de capacitatea de a avea sentimente profunde față de cineva, doar pentru că o relație n-a mers.  

     4. Ruinele unui castel 

..dacă pe acestea le vedeți de la început, înseamnă că vă temeți ca filmele v-au influențat așteptările in dragoste. Sunteți pasionate de filmele de dragoste , inclusiv de cele ale lui Disney. Și vă temeți ca toate visele voastre, legate de iubire, vor rămâne simple vise, căci…nimic nu poate fi ca-n filme, nu-i așa? . Credeți-ne, filmele nu au nicio legătură : vă veți îndrăgosti și voi, la un moment dat și veți vedea, va fi mai ceva ca-n filme! 

Sursa : soulpost.ru