Femei de 10

Dacă ai aceste 8 trăsături, înseamnă că ești o femeie puternică

 

Poți răscoli prin toate dicționarele lumii, și tot nu vei găsi cuvintele care să descrie cel mai corect o “femeie puternică” . Indiferent însă de reprezentările pe care le asociază imaginația noastră acestui gen de femeie, un lucru e sigur: nu forța musculară le este caracteristică principală femeilor puternice. Cel mai adesea, acestea sunt caracterizate printr-o personalitate sclipitoare și o inteligență ieșită din comun. Cum să verificați dacă si voi aveți o astfel de forță reală, altfel spus, dacă vă înscrieți în categoria femeilor puternice? Avem o metodă infailibilă, în acest sens!
Așadar, o femeie puternică…

 

1…nu-și ascunde trecutul
Femeile puternice nu fug de trecutul lor, indiferent de acesta. Ele știu că a greși e omenește! O femeie puternică învață din eșecurile sale, în loc să-i învinuiască pe alții sau să le tăinuiască. Ea este gata să povestească despre ceea ce a trăit și să le împărtășească celor din jur experiențele lor.

2. …nu se teme să fie refuzată
Pentru majoritatea oamenilor, un refuz este o mare pierdere, un insucces, însă nu și pentru o femeie puternică. O astfel de sitiație nu o va deturna de la țelul propus. Ea va folosi acel refuz ca pe o trambulină pentru a deveni și mai bună.

3. …ea nu este din cale-afară de credulă
O femeie puternică este trecută prin multe, de aceea ea știe că nu totul trebuie crezut. Ea se va apropia de oameni numai după ce aceștia o vor convinge de buna lor credință.

4. …are o fire creativă
O femeie puternică are o înclinație înăscută pentru creativitate și o fantezie bogată. Ea se află într-o permanentă căutare a unor căi de autodepășire, de îmbunătățire a lumii in care trăiește. O astfel de femeie crede cu tărie în talentele sale, îi place să învețe mereu ceva nou de la cei din jur și să le împărtășească acestora succesele sale.

5. …este un exemplu pentru cei din jur
Femeile puternice sunt femei cu voință și poate chiar puțin încăpățânate. Dar tocmai acest caracter face din ele un model de urmat. Și, pentru că veni vorba, chiar dacă constituie modele pt cei din jur, femeile puternice nu-i obligă pe aceștia să le imite și nici nu îi comandă. Dimpotrivă, au o atitudine pozitivă, constructivă, în raport cu aceștia. Ele nu vor fi auzite niciodată spunând : “ Ascultați-mă! “ “Toată lumea să facă ce spun eu! “

6. …știe să ceară ajutor
Deși a cere ajutor este considerată de mulți o manifestare de slăbiciune, în realitate o femeie puternică nu se va rușina niciodată să ceară. Chiar dacă ar putea să facă singură acel lucru. Forța sa se manifestă taman in capacitatea de sa-și recunoaște slăbiciunile. Ea știe că a fi puternicaa nu înseamnă să faci totul de una singură. Este și o modalitate de a le arăta celor din jur că ii prețuiește și că are nevoie de ei.

7. ..le ajută pe celelalte femei și nu le umilește
Trăsătura cea mai rușinoasă a femeilor obișnuite este faptul că nu reușesc niciodată să se înțeleagă între ele, se invidiază și se dușmănesc. Femeile puternice însă le ajută pe celelalte femei să devină mai bune, și asta dintr-un sentiment de solidaritate.

8….are grijă de sănătatea ei și arată mereu foarte bine
O femeie puternică își iubește corpul , îl cunoaște foarte bine, îi știe imperfecțiunile. Ea știe că trebuie să aibă grija de el. O femeie puternică încearcă mereu să fie sănătoasă și să arate bine. Se hrănește corect, face sport și are grijă de aspectul său exterior.

Așadar, ce o face pe femeie să fie puternică? După cum se vede, pentru a-i determina forța nu există niște criterii foarte riguroase. Până la urmă, orice femeie este minunată prin însuși faptul că are forța sa unică, indiferent de ceea ce face și ceea ce este.

Sursa: curejoy.com

Uscatoare rufe