Ea și El

8 semne că nu ești bună la pat

Simplist vorbind, problemele sexuale apar atunci când sesizezi că între ceea ce-ți dorești și ceea ce primești există o diferență foarte mare. Medicii se grăbesc să-i ofere acestei situații definiții banale precum: frigiditate, impotență, lipsă de experiență. Motivele sunt însă două, mari și late: fie este vorba de o nepotrivire sexuală, fie, fără să-ți dai seama, faci niște greșeli mari sau ai dobândit niște obiceiuri noi, care vor sfârși prin a te îndepărta definitiv de partener.
Prin urmare, specialiștii site-ului hochu.ua au reusit să identifice 8 semne care spun că n-ai fi bună la pat. Ia vezi, ți se pare ceva cunoscut?
În primul rând, hai să lăsăm deoparte obsesii precum cele legate de aspectul fizic neatrăgător; doar este bine știut că sexualitatea femeii se ascunde în gândurile și fanteziile ei, în vocea și gesturile sale, în felul în care se comportă în societate, sau chiar în locurile unde nu o vede nimeni. Vom vorbi despre cele mai frecvente greșeli pe care le fac femeile în pat, din punctul de vedere al bărbaților, firește.

1. DORMITORUL  TĂU A ÎNCEPUT SĂ SEMENE CU BIROUL DE LA SERVICIU

Oare cum îți imaginezi că prezența unui calculator sau a unui vraf de documente ar putea să influențeze în mod pozitiv libidoul partenerului tău? Pentru bărbat acesta este un semnal clar că obișnuiești să-ți transferi în dormitor problemele de la birou, ceea ce nu este în măsură să-l incite către o noapte plină de patimă. Reține: dormitorul tău este un spațiu destinat exclusiv somnului și iubirii. Afară cu elementele legate de profesie! Nu se tolerează decât cartea de pe noptieră (de preferat, pe teme de sex) și  jucăriile sexuale!

2.  EMBARGO LA  PRELUDIUL ORAL

Vă mai amintiți cuvintele eroinei principale din serialul ” Sex and the city”: ” Să zicem ca nu mă dau în vânt dupa asta, dar, cu un partener potrivit, ar putea deveni un lucru chiar foarte plăcut!”. Nu trata, așadar,  sexul oral ca pe o perversiune sexuală, doar îți iubești bărbatul în întregul lui, și deci “tabu” -urile nu au ce să caute aici. Refuzul categoric al sexului oral îl poate îndepărta pe partenerul tău, sau îi poate sădi în minte cine știe ce complexe ascunse..

3.  IGIENA EXAGERATĂ

Dacă sari ca arsă din pat, imediat după ce ai avut orgasm, și o iei vitejește către baie, partenerul tău nu va fi din cale-afară de încântat. Nu te grăbi să te aranjezi; dușul este , într-adevăr, absolut necesar după actul sexual, dar îl poți face și puțin mai târziu. Rămâi în pat, alături de bărbatul pe care-l iubești și completează actul sexual cu îmbrățișări, sărutări și cuvinte tandre, care să-i facă plăcere partenerului tău.

4.  “DRESS-CODE”- UL  DE  ACASĂ

A nu se înțelege că milităm pentru a purta prin casă lenjerie intimă de un roșu aprins și dress-uri din cale-afară de sexy, însă pantalonii lălâi, tricourile zdrențuite și feliile de castravete lipite pe obraz trebuie să le ții departe de bărbatul iubit. Nu contează în ce loc te afli, important este ca dorința de a fi sexy pentru partenerul tău să nu te părăsească niciodată. Știi bine ce parte a corpului tău îi place cel mai mult, atunci străduiește-te să o pui în evidență, pentru a-i da ocazia să ți-o admire în voie.

5.  DIALOGURILE DESPRE “FOSTUL”

Fiecare femeie știe foarte bine că acestea reprezintă un subiect tabu, însă nu se știe de ce, uită cam des acest lucru. Niciunui om nu-i place când este comparat cu altul, cu atât mai mult daca este vorba de un bărbat. Reține: cu “fostul” nu ți-a fost nici mai bine, nici mai rău, ci pur și simplu altfel. Ai acum alături de tine un bărbat pe care-l iubești foarte mult, de aceea nu încerca să transferi în așternut experiențele dobândite cu partenerii anteriori.

6.  SEXUL  NU E  LANSAREA UNEI NAVETE SPAȚIALE!

Obișnuiești, din păcate, ca înaintea fiecărei partide de sex să pierzi timpul în fața oglinzii aranjându-ți părul, machiajul, apoi te speli o oră pe dinți, îți faci manichiura, pedichiura, și constanți cu surprindere că, în momentul în care îți faci apariția așa, tulburătoare și sexy în fața bărbatului iubit, acesta a uitat între timp ce vroia să facă și-l descoperi ca atare bine înșurubat în fața televizorului. În sex spontaneitatea și satisfacerea “aici și acum” a dorinței reprezintă cel mai puternic afrodisiac pentru bărbați!

7. ACTUL…UMANITAR!

Dacă te simți foarte obosită și lipsită de chef, însă partenerul tau este chitit pe cu totul altceva, să nu-i faci un favor dăruindu-i-te cu o mină suferindă și nefericită. Sexul nu este un act umanitar, ci cum s-ar spune, un act reciproc avantajos, la care participă doi parteneri. Nu explica cu lux de amănunte de ce nu ai astăzi chef de sex, ci doar spune-i în două vorbe că astăzi ești obosită, dar că pentru mâine îi pregătești o mare surpriză. Chiar dacă este vorba de o minciunică, iubitul tău va fi cu siguranță incitat.

8.  ESTE OARE BĂRBATUL MEREU LIDER?

Nu este doar obligația lui de a te “domina” în așternut. N-ar fi rău să mai iei și tu din când în când taurul de coarne și să preiei inițiativa și la propriu și la figurat. Psihologii confirmă faptul că bărbaților le place atunci când femeile își manifestă forța în pat, ba chiar atunci când devin ușor agresive. De aceea este indicat ca din când în când să te transformi, dintr-o pisicuță pufoasă într-o panteră fioaroasă care să-și smotocească bine partenerul!

Uscatoare rufe