Ea și El

De ce oamenii care debordează de iubire nu-și găsesc pereche?

De ce , oare,  cei mai puternici și corecți oameni sunt atât de singuri? Singurătatea îi alege pe ei, sau…poate ei aleg singurătatea? Sau poate sunt ei înșiși o definiție a  singurătății?

Oamenii ce merita cu adevărat să fie iubiți, sunt de regulă oameni calmi, calzi, cu un fizic plăcut, cu o  charismă certă, frumos educați. Ei au o minte strălucită și o privire puternică, chiar dacă un fin observator va descoperi în ea o umbră de tristețe .

Și, iată, acești oameni, aparent perfecți, sunt,  de cele mai multe ori, singuri.

Ei își caută „oameni asemeni lor” pentru a comunica, pentru a intra cu ei relații, fie ele de prietenie sau amoroase. Se pare că acești oameni greșesc mai des și suferă mai mult. Dar de fiecare dată, după orice eșec , ei renasc din nou și devin mai puternici și mai buni. Oamenii de acest calibru au forța sa înceapă totul de la început.

Pentru persoanele corecte, persoanele “de nota 10”,  stereotipurile societății moderne nu există.

Lor le este practic imposibil să  impună ceva cuiva . Ei se află mereu în căutarea acelor oameni, lângă care să se simtă confortabil.

Acestă stare de bine, pe care persoanele speciale caută să o simtă lângă cineva, nu presupune numai absența certurilor. Pentru ei, această stare înseamnă că vor să aibă alături o persoană care să nu îi trădeze,  în care să aibă încredere infinită și să fie siguri că fix această persoană este cea potrivită pentru ei.

Chiar și cei mai deosebiți oameni duc o nesfârșită luptă  pentru a fi siguri că sunt iubiți cu adevărat. Le este groaza de trădare, de minciuni, de insulte, de lipsă de respect, de invidie și gelozie.

Și asta pentru că ei sunt conștienți că merită să primească ceea ce oferă la rândul lor.

Iar ei oferă multă iubire, respect, grijă față de celălalt, deschidere spre comunicare. Din acest motiv,  dacă ei nu întâlnesc în viață acele persoane care să le ofere ceea ce și ei, la rândul lor oferă, atunci preferă să fie singuri. Aleg singurătatea…

Și au răbdare, până în momentul când vor întâlni persoana potrivită.

Sursa : lifegeek.ru

Sursa foto: freepik.com