Acasă la mine Necuvântătoare

Oana Sârbu nu e singură!

Oana Sârbu este o vedetă pe care mulți o îndrăgesc încă din clipa în care au aplaudat-o pentru prima oară pe scenă, sau pe micul/marele ecran. Dincolo de lumina reflectoarelor, Oana este o persoană discretă, romantică, visătoare. “Acasă la ea” (că să parafrazăm titlul categoriei în care vă aflați) Oana iubește cu patimă mai multe suflete. Pe primul loc se află, firește, fiul său (o dulceată de băiat!), iar apoi urmează Pepe (nu, nu e vorba de colegul său în ale muzicii), Carlo și…o pereche de zebre australiene (stați liniștite, e vorba de niște zburătoare, nu de mamiferele acelea dungate). Între două respirații, Oana este gata să ne povestească despre “colocatarii săi”!

Așadar, intră în scenă……Oaaanaaaa Sârbuuuuu!

ando16

OANA SÂRBU: Iubesc dintotdeauna animalele. Am crescut de mică în compania a tot felul de animăluțe! (îl moștenesc pe tata, și el un mare iubitor de animale, care adună pe-acasă tot felul de viețuitoare găsite sau cumpărate…)
20160223_102200

În curte, la bunici, am avut un câine, lup. Am crescut cu câini, pisici, canari, papagali. Acum, în familia noastră există un cățeluș rasa shi tzu (“leu”, în limbă chineză) pe care l-am achiziționat în urmă cu patru ani jumate de la un Pet Shop de pe o străduță din zona în care locuim. Era iarnă, mă plimbăm cu băiețelul meu pe străduțe și ne tot opream în fața vitrinei să admirăm cățelușii și pisicuțele expuse acolo, în țarcuri (lui îi plac foarte mult animalele). Nu-mi mai doream, pentru că avusesem o cățelușa pe care am iubit-o ca pe ochii din cap, rasa teckel și de pe urma căreia am suferit tare mult când m-a părăsit. Dar într-o seară am avut un fel de gând, ca de Crăciun (afară era o zăpada că-n povești), să avem pe lângă brăduț și un cățeluș alb cu pete maron, așa că l-am achiziționat pe Pepe (Pepito). Un amor de cățeluș, bun și cuminte…

20160223_085822Acum un an și ceva am mai primit de la o prietenă, cadou pentru ziua băiețelului meu, o pereche de zebre australiene (care fac mare mizerie, dar care cântă toată ziua foarte frumos!). Iar vară trecută, pentru că uneori ne place să ne complicam viața foarte mult, dar în același timp și foarte plăcut, am mai achiziționat un cățeluș rasa teckel sîrmos, pe Carlo, care ne-a cucerit cu aspectul și caracterul lui posesiv, un caine de vânătoare căutător și foarte agil, tovarăș de joacă acum cu Pepe!

20151205_004939

1 comentariu

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • TE AM INDRAGIT DE CIND TE AM VAZUT PRIMA OARA . ITI DORESC TIE SI BAIETELULUI TAU TOT BINELE DIN LUME .