Ea și El

Ce trebuie să faci pentru a pune mâna pe un miliardar?

Ce trebuie să faci pentru a pune mâna pe un miliardar?

Multe tinere visează să se mărite cu un miliardar. Visele lor sunt populate de Feți Frumoși, călare pe cai albi, dar…puține știu unde să găsească un astfel de exemplar. De asemenea, puțini sunt și cei care dau șanse de îndeplinire a unor astfel de vise. Cu toate astea, nu strică să mai și credem în minuni! Desigur, nu există suficienți miliardari pentru a mulțumi pe toată lumea. Dar fiecare femeie are, până la urmă, în raniță, bastonul de..nevastă de miliardar! Site-ul stat-luchshe.ru vine în întâmpinarea ta cu câteva sfaturi mai mult decât utile.
Pentru a deveni jumătatea de viață a unui miliardar, trebuie în primul rând să te iubești pe tine. Dar asta nu este atât de simplu. Trebuie să ai grijă de aspectul tău exterior, de educația ta și nu în ultimul rând, de carieră. Trebuie să fii o femeie înțeleaptă, mereu gata să accepți noi provocări. Trebuie să ai preocupări numeroase și interesante, să imagestudiezi limbile străine, să citești mult și să-ți dezvolți aptitudinile. Trebuie să fii un interlocutor deosebit de interesant pentru „ținta vizată”. Trebuie să poți aborda orice subiect, să fii în stare să discuți pe orice temă. Trebuie să fii mereu la curent cu tot ceea ce este nou în lume și în jurul tău. Pentru ca respectivul să se simtă bine în preajma ta, trebuie să te descurci în diferite domenii. Citește cât mai multe cărți de psihologie. Alege-le pe cele ale căror autori se referă la dezvoltarea personală, dar și la… cucerirea sexului tare! Pentru atingerea obiectivului propus, trebuie să elaborezi un plan riguros. Orice informație și orice noi date pot deveni arme puternice în mâinile tale.

Psihologia miliardarului

Miliardarul se situează pe poziția de lider și va dori să se mențină în această poziție inclusiv în ceea ce privește relațiile personale. El muncește foarte mult. În același timp, oamenii foarte bogați s-au obișnuit să primească totul de la viață la standarde foarte ridicate. Ei nu vor coborâ niciodată ștacheta. De aceea, femeia lor trebuie să fie și imageea cea mai tare. Acestea sunt, de fapt, criteriile după care își va alege consoarta. În același timp, aceasta va trebui să știe să-și liniștească soțul în momentele tensionate, să-i ofere un sfat bun și să-l susțină. Oamenii foarte bogați nu au nevoie alături de ei de o păpușă Barbie, așa cum tindem să credem mai toți. Ei își doresc să fie înconjurați de dragoste, tandrețe și grijă. Visează să vină acasă de la muncă, iar aici să-i aștepte o soție cuminte și iubitoare.

Unde poți să întâlnești un miliardar?

Cel mai adesea îl poți întâlni la o acțiune caritabilă sau la evenimente imagecu ștaif. De asemenea, în călătorii spre destinații exotice. De multe ori, astfel de idile se pot înfiripa în stațiunile de odihnă. Foarte frecvent, miliardarii își fac veacul în cluburi de noapte rafinate. Ca o remarcă,
este indicat ca o femeie care frecventează astfel de localuri să se abțină de la a consuma băuturi alcoolice și chiar și de la fumat. O adevărată doamnă trebuie să fie discretă și modestă. De aceea este mai bine să eviți cluburile de noapte și să le înlocuiești cu sala de fitness, ceea ce îți va da posibilitatea de a-ți modela un trup perfect. Ca atare, șansele tale de a atrage un ins cu bani vor deveni mult mai mari.

Cum să te comporți cu un miliardar?

Cel mai important este să nu-i arăți că ești foart interesată de persoana lui. Fii reținută, dar binevoitoare. Învață să asculți mai mult decât să
imagevorbești. Dă-i lui posibilitatea de a-ți povesti despre succesele sale în domeniul business-ului. Nu-l agasa cu întrebări legate de activitatea lui și mai ales de situația lui financiară. Mută discuția spre zona de
pasiuni și hobby-uri. Dă-i de ințeles că te interesează ca om, nu ca portofel plin cu bani. Fii modestă. Repetăm: străduiește-te să nu bei și să nu fumezi în fața lui. Un astfel de comportament i se poate părea vulgar. Nu manifesta inițiativă în plan intim. Dimpotrivă, fii greu de abordat în acest sens. Bărbații apreciază ceea ce obțin cu greutate. Străduiește-te să nu devii o pradă prea ușoară pentru el. Fă-l să te prețuiască.

Cum să cucerești un miliardar?

În primul rând trebuie să aveți interese comune. Dacă îi place golful,image străduiește-te să înveți și tu acest sport. Dacă e pasionat de fotbal, manifestă-ți interesul față de sportul-rege. Fii sigură că va aprecia acest lucru. Va trebui să afli tot ceea ce-l interesează, să-i cunoști părerile despre viață. Pentru a-l face să se îndrăgostească de tine, trebuie să afli ce anume este cel mai importamt pentru el, în viață.

Cum să afli dacă îl interesezi sau nu?

Simpatia poate fi citită din priviri. Doar, se știe, ochii sunt oglinda sufletului. Un bărbat îndrăgostit va dori să petreacă cât mai mult timp cu tine. El te va răsfăța cu surprize și cadouri. Te va proteja și te va susține. Dacă va deveni interesat de viața ta și va discuta problemele tale, căutând soluții, poți să nu te mai îngrijorezi. Acestea reprezinta primele semne ale interesului său față de tine. Nunta multvisată se zărește la orizont!

image

Surse foto: thebigplans.ru, vokrug.tv, garmoniazhizni.com, maxparc.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.