Ea și El

8 semne că ești, pentru el, o “a doua femeie”

Vi s-a întamplat, nu-i așa? să vă întrebați : unde o fi, oare, iubitul meu? Sau să primiți niște telefoane suspecte. Oare nu v-ați pus până acum întrebarea de ce nu-i cunoașteți încă prietenii? Sau rudele? Pesemne că răspunsul este unul singur : pentru că sunteți pentru el o ” a doua femeie”.

Există o serie întreagă de semnale care vorbesc clar că nu sunteți nici pe departe ” femeia visurilor LUI” “femeia unică”, ci doar una ” de rezervă”. . Însă noi, femeile, ne purtăm de multe ori ca și cum am fi oarbe și nu am vedea realitatea.

Iată și semnele de care vorbeam :

1.Vă sună numai între orele 9 și 17.( adică atunci când e la serviciu)

2.După orele 17 nu vă mai răspunde la telefon ( normal! începe timpul dedicat familiei! )

3.Numai el este cel care vă sună sau vă trimite mesaje.

4.Vorbește în șoaptă. Dragile noastre! Dacă iubitul vostru nu este agent secret, astfel de dialoguri șoptite sunt cel puțin suspecte…

5.Vă privește ca pe un trofeu. Are grijă de dvs, pentru că are nevoie de cineva frumos, îngrijit, lângă care să se simtă bine. Se va simți, se va plictisi și…va trece la alta.

6.Nu știi nimic despre el. Dacă nu ai aflat încă unde locuiește, fiți sigure că are o familie. E bine să aflați din timp, ca să fugiți din timp!

7.Nu vă face cunoștință cu familia lui. Dacă nu i-ați văzut încă nici rudele, nici prietenii, acest lucru trebuie să vă dea de gândit. Înseamnă că locurile din jurul lui sunt pline și locuri vacante nu mai sunt.

8.V-a mărturisit deschis că sunteți pe poziția “2”. Ei, în acest caz, totul e simplu. Dacă a fost cinstit și v-a spus că nu sunteți decât o amantă, atunci totul e clar. Mai departe decideți singure : vreți sau nu așa ceva? Gândiți-vă bine!

Sursa: marketium.ru

Surse foto: publy.ru, altercenter.ru, wellwritten.ru

Femei de 10 pe Facebook