banner marshal garden
Ea și El

7 Motive pentru care divorțul e minunat

La o primă vedere, ce anume ar putea fi atât de minunat în despărțirea a doi oameni care cândva s-au iubit? Iată însă că, de la caz la caz, o astfel de situație poate avea și avantaje. soulpost.ru ne propune să privim divorțul și dintr-o altă perspectivă, identificând laturile sale favorabile.
1.Veți putea fi mai apropiată de copiii dvs

Asta nu înseamnă că nu ați fost și în timpul căsătoriei. Însă legătura dintre mamă și copii, după divorț, se întărește. Având în vedere că nu mai aveți un soț de care să aveți grijă, vă va rămâne mai mult timp de petrecut cu copiii. În plus, treceți și dvs și copiii printr-o perioadă dificilă, iar asta vă va uni și mai mult.
2.Veți aloca mai mult timp lucrurilor care vă plac și vă fac cu adevarat fericită. Începeți să practicați yoga, ocupați-vă de life-coaching ș.a.m.d. La rândul lor, lucrurile care vă fac fericită vor genera o atitudine pozitovă a dvs și față de ceilalți.

3.Veți putea trăi și fără bărbat.

Vi se va elibera o groază de timp pe care-l veți putea petrece cu prietenii, la serviciu, pentru hobby-ul dvs, etc. Să nu ne înțelegeți greșit : a face ceva pentru cineva este minunat. Doar că acum veți reuși să faceți o groază de lucruri și fără ajutorul unui bărbat.

4.Veți învăța să faceți lucruri care vi se păreau cândva imposibile

Să goniți un liliac intrat în casă, să vă cumpărați o mașină, să vă zugrăviți bucătăria – toate v-ar putea părea, la un moment dat, sarcini imposibile. Însă, de fiecare dată când veți reuși să le rezolvați, vă veți simți o super-femeie. Acest lucru vă va conferi încredere în forțele proprii și vă va învăța să vă descurcați singură.

5.Nu sunteți singure

Posibil, în timpul căsătoriei acest lucru nu a fost posibil, însă după divorț, vă vor susține foarte mulți oameni. În special cei care au trecut și ei prin așa ceva. Acest lucru vă va ajuta să ieșiți din depresie și să aveți mai mare încredere în oameni.

6.Nu aveți sarcina să faceți pe nimeni fericit

Cei din jur vor începe să vă învețe cand să mergeți la întâlnire și când nu, ce să faceți cu copilul, cum să gestionați noua dvs relație etc. Nu sunteți datoare să ascultați pe nimeni, doar ca să-i faceți fericiți. Sunteți singurele stăpâne ale vieților dvs și faceți ce vreți cu ele!

7.O să vă simțiți mult mai bine

Dacă vă veți spune, în permanență, că totul va fi bine, așa va fi! Dacă vă veți mișca mereu înainte și veți experimenta lucruri noi, veți vedea că veți începe să vă simțiți din ce în ce mai bine.

 

Sursa: bonjourglamour.ru

Surse foto: malinalife.ru, liveeatplay.com, huffingtonpost.com, lacio.ru

Femei de 10 pe Facebook