banner marshal garden
Modă

Vine iarna! Ce purtăm, ca să fim la modă?

Fiecare din noi ne dorim să fim îmbrăcate frumos și la modă, indiferent de anotimp. A venit și frigul, in sfârșit ( nu că l-am fi așteptat! ), așa că haideți să-i tragem de mânecă pe stiliști, să ne învețe ce să îmbrăcăm, ca să întoarcă lumea capul după noi, pe stradă! Care sunt, așadar, trendurile sezonului rece 2019-2020?

1. Culorile
Uni-urile vor fi tendința de bază a acestui sezon rece. Culorile de bază sunt bleu-ul, rozul intens, galbenul. Veți fi la modă și purtând portocaliu sau nuanțe de roșu. Dar și nuanțele de bej, până la maron, vă vor păstra în limitele trendurilor!

2. Мaterialele și imprimeurile
Nu semnalăm nicio invenție ieșită din comun a actualului sezon. Ramâne in trend îmbrăcămintea din piele. In ceea ce privește, printurile, aici avem de unde alege! In primul rând – liber la carouri! Cu le vreți, mai mari sau mai mărunte, fie alb-negre, fie colorate. Apoi imprimeurile florale. Chiar dacă pare, poate , demodat, dar florile mari, mai ales trandafirii, sunt cât se poate de actuale. Vor fi foarte la modă și printurile care sugerează iluzii optice.

3. Ținuta de exterior
Gecile din blană sunt la modă. La fel și paltoanele, mai lungi sau mai scurte, mai ales daca sunt în carouri. Dac afară nu e foarte frig, veți fi la modă purtând trenciuri. Apoi canadienele, și ele lungi sau scurte. Pentru vreme rece optați pentru canadiene mai lungi, cu glugă sau chiar canadiene umplute cu puf.

4. Pantalonii
Multora dintre noi ni se pare că pantalonii arată toți la fel. Dar nu este deloc adevărat! In acest anotimp rece, ramân la modă pantalonii drepți, iar aici nu avem ce detalia. Însă vor fi extrem de populari și pantalonii largi. Se întorc la loc de cinste pantalonii evazați si probabil vor rezista destulă vreme!

5. Аccesoriile
Cele mai la modă accesorii ale sezonului sunt lanțurile . Ele pot fi purtate ca și curele, ca și mărgele sau ca și cercei. Intră în moda mini-poșetele care se atârnă la gât. Rămân în actualitate accesoriile ce poartă pe ele logo-uri. Se poarta de asemenea curelele late, dar și cele extrem de înguste. Eșarfele și fularele rămân în trend. Mai ales baticurile din mătase și organza. Un accesoriu pe care puteți să vi-l așezați cu încredere în piept sunt broșele. Ele pot fi extrem de diferite, reprezentând fie animale, fie plante, fie orice alte lucruri!

Sursa www.garmoniazhizni.com

Femei de 10 pe Facebook