Femei de 10

5 semne că ai un prieten adevărat

Într- o lume în care predomină legăturile online și prietenii virtuali de pe diverse rețele de socializare, devine din ce în ce mai complicat să faci diferența între prietenii virtuali și prietenii adevărați. Mare parte dintre prietenii virtuali nu ajung să te cunoască niciodată, în timp ce un prieten adevărat îți este aproape și te sprijină în cele mai dificile momente. Află dacă ai un asemenea prieten!

1. Îți rămâne alături atât la bine cât și la greu.

prietenaUn prieten adevărat nu te va lăsa niciodată, doar pentru că treci printr-o pasă proastă. Ei îți vor fi alături și te vor sprijini să treci peste momentul întunecat din viața ta. Un indiciu al prietenului adevărat este că acesta va râde cu tine atunci când este cazul și va plânge o dată cu tine atunci când îți este greu. În ziua de astăzi, când sunt frecvente falsele prietenii, apreciază-i pe cei care nu sunt doar prieteni de vreme bună și cărora le pasă de tine.

2. Te acceptă așa cum ești.
În lista noastră cu indicii ale unui prieten adevărat, nu puteam sări peste faptul că un astfel de prieten îți va permite să fi așa cum vrei tu, fără să te judece. Prietenii adevărați nu îți vor cere să schimbi anumite părți ale comportamentului tău, te vor accepta așa cum ești și găsesc frumusețea în imperfecțiunea ta. Un prieten adevărat te va iubi și admira atât pentru părțile bune cât și pentru slăbiciunile tale.

3. Nu vor ezita să te ajute la greu.
prieten 2Un prieten adevărat nu doar că nu te va lăsa la greu, dar va face tot posibilul să te ajute. Un prieten adevărat te ridică, te scutură de praf, te îngrijește până când vei fi din nou în siguranță. Înțelege că nu te poți descurca cu toate provocările vieții și va fi în permanență umărul pe care să te sprijini la greu.

4. Își face timp pentru tine. 
Prietenul adevărat nu te dă la o parte niciodată și nu îți spune că nu are timp să te vadă. Chiar dacă trebuie să își modifice programul pentru a se întâlni cu tine, un prieten adevărat nu va folosi niciodată drept scuză lipsa timpului. Un semn clar al prieteniei adevărate îl reprezintă respectarea promisiunilor și faptul că își va face întotdeaun timp pentru tine, oricât de ocupată ar fi viața lor.

5. Vă simțiți comfortabil una în prezența celeilalte.
prieten 4Un alt semn al prieteniei sincere este că amândouă vă simțiți degajat, una în prezența celeilalte. Nu trebuie să te prefaci să râzi sau să faci conversație din obligație. Lucrurile merg firesc între voi, fără efort. Un prieten adevărat își deschide brațele și inima către tine, lasă la o parte zidurile și îți dă voie să pătrunzi în lumea lui. Puteți vorbi despre orice, fără cenzură.

Dacă ai un asemenea prieten, dă share!

www.powerofpositivity.com

Uscatoare rufe