Femei de 10

Dreptul la iubire

Despre iubirea mamei, nu e nevoie de intrebări… Toți copiii se nasc cu dreptul la această dragoste. Și nu poate nimic sa o altereze. Nu contează dacă e foarte inteligent sau mai puțin inteligent, dacă are note bune sau mai puțin bune, dacă e slab sau mai plinuț, dacă iubește sau nu matematica, dacă vrea sa devină medic sau șofer de tir… O mamă iși dorește, fără condiții, fericirea copilului ei.

Mama e datoare să-i fie suport pe drum, chiar dacă drumul nu îl decide ea. Să ii amintească tot timpul ca e acolo să îl ajute si îl iubeste și dacă reușește și dacă nu reușește. Dar trebuie să îl ajute sa ințeleagă diferența dintre bine si rău. Și faptul că alegerile au consecințe. Și să-i dea dreptul să simtă. Să experimenteze… Mereu, asigurandu-l de dragostea ei nelimitată!

Nu putem trăi in locul copiilor noștri, dar avem dreptul și obligația să-i iubim nelimitat. Și să-i susținem pe parcursul minunatei lor călătorii.

Într-o lună in care sărbătorim feminitatea și le amintim celor ce ne sunt drage cat de mult le iubim, să ne amintim, la rândul nostru că iubirea se exprimă tot timpul, nu doar din când in când, prin cuvinte, prin zâmbete, prin toleranță si prin acceptarea deciziilor chiar dacă acestea nu ne sunt mereu pe plac. Și dacă ne dorim să ne simțim prețuite, să exersăm zilnic iubirea.

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.