Ea și El

5 greșeli de bază pe care le fac femeile în timpul sexului

 

Dragele mele, să vă spun un secret : comportamentul vostru în timpul actului sexual îl poate îndepărta pe partenerul vostru. Se știe, nu există oameni ideali, și fiecare din noi facem, la un moment dat, greșeli. Inclusiv în timpul relațiilor intime. Uneori, o simplă astfel de greșeală poate deveni motivul eșecului nu numai al actului sexual în sine, dar și al relației cu persoana respectivă.
Un articol de pe site-ul vk.com , semnat, evident, de un psiholog bărbat, atrage atenția asupra celor mai frecvente greșeli pe care le fac femeile în așternut.

Despre gargară…

Ne referim, firește, la ceea ce vorbesc femeile în timpul sexului. Ne vine în minte o glumă : În timpul unei partide de sex , Ea îl întreabă pe El : „- Mă iubești?”. „- Păi ce naiba fac?!?” – îi răspunde el nervos. Sexul nu are nevoie de prea multe cuvinte, el trebuie să umple încăperea nu cu o gargară ieftină, ci cu sunete corespunzătoare : un oftat prelung, un gâfâit sacadat, și așa mai departe. Cât despre dragoste și alte asemenea subiecte, aveți destul timp să le dezbateți după partida de sex.

„Ești mai tare decât Mihai, George și Cristi la un loc!”

Fără îndoială, aprecierile de după partida de sex îi fac plăcere oricărui imagebărbat, dar este profund greșit să-l comparați cu partenerii din trecutul dvs. Toată lumea știe că, în vremea noastră, femeile moderne au o activă viață sexuală și un „istoric sexual” deosebit de bogat, însă atunci când, după o partidă de sex, începeți sa-i povestiți actualului despre plusurile și minusurile foștilor, fiți sigure că ați dat-o-n bară!

Frumoasa din pădurea adormită

Multe din reprezentantele sexului frumos au impresia că metoda cea mai sigură pentru a atinge plăcerea este să facă pe „moartele”. Poate nu știați, dar sexul pasiv al femeilor îi scoate din minți pe bărbați. O scândură rătăcită prin așternut nu excită pe nimeni, iar după o partidă de sex cu o astfel de femeie, ai senzația că ai fost, pur și simplu, la „sală” și te-ai epuizat, tragând de fiare!

Sexul în timpul meciului de fotbal

Asta e realitatea : numărul bărbaților microbiști din jurul nostru este uluitor de mare! Iar dacă vă gândiți să vă provocați partenerul-microbist la o partidă de sex taman în timpul unei partide de fotbal din cadrul Campionatului European, vă asumați un mare risc! Nu numai imagecă veți fi pusă pe planul doi, dar e posibil să încasați și niște înjurături! Și cum știm că nu vă puteți abține, îi veți adresa și dvs „câteva”, și…scandalu-i gata!
Sfatul nostru, în această privința, este următorul: fanaticii sunt oameni dedicați idealurilor lor si de schimbat nu-i veți schimba niciodată. De aceea, este indicat să aveți rabdare până se termina meciul. Dacă echipa favorită va câștiga, aripile fericirii îi vor aduce drept în așternutul dvs! Iar în cazul înfrăngerii, încercați să le ridicați moralul cu o glumă, îmbrăcându-vă eventual într-un tricou al echipei favorite, pe care sigur îl are prin casă orice microbist adevărat!

„Înainte nu făceai asta!” ” Cine te-a învățat asta?”

Asstfel de întrebări apar des în discuțiile dintre partenerii care trăiesc de multa vreme împreună și care știu aproape totul unul despre celălalt. In aceste situații, și unul și celălalt își doresc să aducă ceva nou în relația lor, devenită deja banală. Așa că propozițiile de mai sus pot apărea, în anumite situații, ele fiind urmate apoi de scene de gelozie, care îi taie partenerului orice dorință de inovație.

Surse foto: mhealth.ru, alltop.10.org

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate