Ea și El Povestea mea

Dan V. Dumitriu a descoperit cele 10 condiții pentru a cuceri o femeie de 10

1.Trebuie sa o faceti sa râdă, dar ATENTIE ! sa râdă CU voi si nu DE voi. Daca reusiti sa o faceti sa râda, ati parcurs deja jumatate din drumul spre victoria finala. Asta este de fapt,partea cea mai grea.

2. Nu-i vorbiti de legaturile voastre anterioare,decat daca vi-o cere in mod insistent,iar cand totusi o faceti,evitati luxul de amanunte,pentru a nu-i da impresia ca a existat in viata voastra,o femeie mai importanta de cat ea si pe care nu ati uitat-o inca. Ba chiar e bine sa specificati că, din amintirile voastre,nu este niciuna care se poate masura cu ea.

3. Aratati-va intotdeauna apreciativi fata de vesmintele si obiectele pe care le poarta.Pentru o femeie este esential sa ii aratati ca ati observat efortul pe care l-a facut pentru a va place. In general,o femeie are trei obiecte, carora le acorda o atentie particulara : poseta , pantofii si bijuteriile. Stiu ca pentru noi, barbatii, nu sunt ceva important, dar pentru ele,da,asa ca nu faceti greseala de a nu le remarca ! V-ar trata de “insensibili la frumos”,ceea ce v-ar reduce la jumatate sansele de a o cuceri.

4. Daca sunteti un barbat atletic, nu incercati in niciun caz sa o impresionati ,aratandu-i ce muschi aveti. Puteti fi siguri ca i-a remarcat din primul moment in care v-a vazut, chiar daca, aparent,nu v-a acordat nicio atentie.

5. Daca nu sunteti un barbat atletic, ajutati-o sa vada celelalte calitati pe care le aveti,dar nu vorbindu-i despre ele, ci lasand-o sa le descopere singura,pentru ca altfel riscati sa fiti acuzati de infatuare si asta pentru o femeie de zece poate fi un defect capital.Ce Dumnezeu ! nu uitati ca are si ea orgoliul ei!

6. Asaltati-o in permanenta cu mici atentii,chiar daca nu e ziua ei,pentru ca astfel îi veti arata ca va ganditi tot timpul la ea. Nu este necesar sa fie lucruri scumpe, că nu toti ne-am nascut la Dubai, din parinti cu puturi de petrol in curte, ca sa ne permitem sa le daruim coliere facute din pietrele alea mici si stralucitoare, masini de lux,sau macar,posete pe care scrie Michael Kors sau Coach. De altfel, nici nu ne place sa le vedem ca umbla langa noi cu numele altui barbat scris pe geanta. Daca ar fi numele nostru,ar fi cu totul altceva. Așadar, micile atentii ar putea fi 😮 floare,un disc cu muzica ei favorita,o cutie de bomboane de ciocolata ( asta ca sa-i aratati ca nu vi se pare de loc ca ar fi prea grasa ) sau o carte ( desi si astea sau scumpit ca dracu’,dar ce nu face omul pentru fericirea lui ?).

7. Evitati sa-i vorbiti despre fotbal sau alte sporturi,echipe clasamente ,campionate sau alte lucruri de genul asta,inainte ca ea sa arate un interes personal pentru asa ceva. Femeilor nu le place sa va imparta cu nimeni sau cu nimic care ar putea fi mai important in ochii vostri,decat ele.

8, Nu va aratati prea gelosi! Doar un pic, cat sa vada ea ca va pasa si nu sunteti indiferent daca o pierdeti sau nu. Ba din contra : atunci cand alti barbati o admira,aratati-i ca sunteti mandru de a fi cu ea. Nu conteaza ce-i in sufletul vostru si nici ce v-ar place sa le faceti si lor si ei.

9. Fiti tot timpul politicos, galant,atent si curtenitor,dar ramanand nonsalant, ca si cum asta ar fi modul vostru normal de a fi,chiar daca stiti ca nu este tot timpul adevarat.Macar pana isi deschide cetatea portile si dupa aia…Dumnezeu cu mila.Va reamintesc,ca nu va spun cum sau ce sa fiti,ci doar cum sa cuceriti o femei de 10,nu si cum sa o pastrati.Asta este alta poveste.

10. Este important modul cum va imbracati,pentru ca unei femei de 10 ii plac barbatii eleganti,curati si frumos mirositori( igiena cavitatii bucale e pe primul plan )Atentie la pantofi ! Sunt primul lucru la care priveste o femeie ( bineinteles,dupa ce va examineaza posteriorul ) si nu uitati niciun moment,ca punctul 1 ramane totusi , CEL MAI IMPORTANT.

Acum , dupa ce ati reusit sa o cuceriti, dau consultatii private ( platite bineinteles,ca doar nu va imaginati ca nu am altceva,mai bun de facut,decat sa va invat pe voi la prostii ), despre cum sa o pastrati.

Dan V. Dumitriu, Laval, Canada, iulie 2020

Sursa foto: tabor.ru 

Publicitate