Ea și El

Cifre care vorbesc despre noi

 

Statisticile ne incită, mai mereu! Aflăm informații uluitoare despre noi, constatăm că lucruri care ni se întâmplă numai nouă, se întâmplă de fapt unei mulțimi de alte femei, sau chiar și alți bărbați. Statisticile sunt , de multe ori, amuzante. Pentru că este weekend, am cutreierat oleacă internetul și am selectat câteva cifre interesante, despre Noi și despre Ei! Vă regăsiți în ele? 😊

Cică noi, femeile am rosti cam 20.000 de cuvinte pe zi, în timp ce un bărbat foloseşte numai circa 13.000. Important este însă ca ei să audă măcar 10% din cuvintele pe care le rostim noi!

Tot conform unor statistici, 85% dintre bărbaţii care mor din cauza unui atac de cord în timpul actului sexual, tocmai îşi înşelau nevestele. Așa le trebuie!

Un bărbat obișnuit ( de parcă ar exista și unii neobișnuiți! ) minte de 6img_4135
ori pe zi, adică de două ori mai mult decât o femeie. Și când te gândești că, la emisiunea noastră ” Femei de 10, Bărbați de 10″ , concluziile au fost că și unii și alții mințim cam la fel!…

Noi, femeile, cică am petrece cam un an din viaţă întrebându-ne cu ce să ne îmbrăcăm. Nu ni se oare nimic nociv în asta! Până la urmă, frumusețea și eleganța trebuie să aiba și un preț, nu-i așa?

Pe de altă parte însă, un bărbat petrece 3.300 de ore din viaţă pentru a se bărbieri. Desigur, numai dacă nu cumva avem de a face cu un bărbos! . Curiozitatea are și un apendice : Dacă un bărbat nu s-ar bărbieri niciodată, barba lui ar putea atinge, într-o viață, cam 9 metri lungime. Un candidat ideal pentru Moș Crăciun!

 
Noi , femeile , suntem niște sentimentale. Sau, spun unii, jucăm teatru foarte bine! Statisticienii au conchis : cică o femeie plânge între 30 şi 64 de ori pe an, în timp ce un bărbat, între 6 şi 17 ori. Probabil, în cele mai multe dintre cazuri, din cauza noastră!

 
Din motive insuficient explicate, cam un sfert dintre femei consideră că banii îi fac pe bărbaţi mai atrăgători sexual. Ce…nu-i așa?!?

 
img_4126Ochii, zâmbetul şi sânii sunt pe primele trei locuri în topul părţilor celor mai observate de bărbaţi din corpul unei femei. Deşi , în acelasi top, fundul ocupă abia locul 8, nu știm de ce naiba noi,femeile, considerăm că EL este, de fapt punctul nostru forte, în ochii bărbatului!

 
Cică, unul din cinci bărbați se asează în genunchi, atunci când își cere în căsătorie partenera…Mă rog, statisticile nu precizează secolul în care au fost realizate!…

 

img_4136
Iată și o informație inedită: Femeile clipesc de două ori mai des decât
bărbații. Nu e singurul lucru pe care-l facem mai rapid decât ei!

 
Și pentru că marți, la emisiune, vom dezbate o temă legată de fizicul nostru, am ales pentru concluzie , o altă statistică : 33% dintre femei mint în legatura cu greutatea lor. Numai atât?!?….

 

 

Surse foto: sueveriya.ru, siametalliczone.com

Femei de 10 pe Facebook