Diverse

3 semne zodiacale care simt de departe minciuna

Nu fiecare dintre noi sunt dotați cu intuiție – capacitatea de a sesiza , în unele momente, faptul ca sunt mințiți și de a lua măsuri, în consecință, pentru a înlătura efectele negative ale acestui fapt. Exista totusi trei semne zodiacale care reușesc să intuiască faptul că sunt mințite, doar privind în ochii celui din fața lor. Reprezentanții acestei zodii sunt foarte intuitivi și este greu să-i minți.

Scorpionii
Nu degeaba sunt pusi pe primul loc, pentru că sunt capabili să pătrunda foarte ușor în mintea celor din jur. Grație energeticii lor foarte puternice, ei reușesc să-și înțeleagă foarte bine interlocutorul, configurandu-și un adevărat mecanism interior de înțelegerii a acestuia. Scorpionii s-au obișnuit sa recunoască, intuitiv, minciuna , de aceea ei au obiceiul să asculte până la capăt povestea celuilalt, fără sa dea nimic de înțeles interlocutorului său. Scorpionii reușesc să intuiască de la bun început cu cine au de a face, ceea ce îi ajuta în configurarea relatiilor viitoare cu acei oameni.

Peștii
Dincolo de sensibilitatea exacerbată, Peștii sunt considerați, de către psihologi, ca fiind niște persoane extrem de profunde si iscoditoare, deși nu se ridică la nivelul Scorpionilor. Peștilor nu le stă nimic în cale, atunci când vor să pătrundă în mintea voastră, iar în acest scop este posibil ca ei înșiși să mai recurgă la cate-o minciună.
Peștii sunt capabili să studieze cu atenție sentimentele unei persoane puțin cunoscute și să deosebească imediat adevărul de minciuna. La orice încercare de a minți un Pește, mincinosul va fi depistat pe loc, ceea ce va distruge iremediabil încrederea celuilalt și relația lor va fi compromisă.

Racii
Racii beneficiază de o intuiție ieșită din comun, ea salvându-i din situațiile cele mai complicate. Este suficientă o singură întâlnire, pentru ca Racul să înțeleagă foarte bine cu cine are de a face, de aceea în manoritatea cazurilor el încearcă sa evite relațiile cu persoanele in cauză. Bazandu-se pe experiența lor de viață, Racii s-au învațat să previzioneze diferitele evenimente și să le influențeze curgerea.

Uluitoarea capacitate a celor trei semne de apă de a depista minciunile este de fapt o consecință a talentului lor de a ascunde ei înșiși adevărul de ochii celor din jur. Calmul proverbial al acestor semne zodiacale le ajută să poarte un dialog normal cu “mincinoșii” , lăsându-i să-și facă “numărul”, dar asta nu înseamnă că nu vor trage ulterior concluziile de rigoare.
Sursa : femmie.ru