banner marshal garden
Diverse

Te voi iubi mereu…

Gata! Sfântul Valentin își face deja bagajele, a petrecut o frumoasă zi în România!
V-ați umplut de bomboane în formă de inimioară, vazele sunt pline de flori, dulapurile – de noi căni cu mesaj, ce completează colecția deja existentă, ati fost răsfățate cu bijuterii, haine, cine romantice, dar mai ales cu un munte de declarații, care urmează să-și demonstreze, în continuare, profunzimea și temeinicia.
Ați dăruit, la rându-vă, bărbaților iubiți, flecuștețe de toate felurile, sau chiar cadouri consistente, direct proporționale cu iubirea ce vă unește , dar mai ales cu așteptările pe care le aveți de la ei. Iar dacă n-ați apucat încă să-i spuneți celui drag cât de mult îl iubiți, dacă o supărare recentă sau mai veche vă împiedică s-o faceți, vă rugăm să treceți peste nodul în gât și să-i adresați bărbatului din preajma voastră, celui pe care îl iubiți, sau l-ați iubit cândva cu atata patimă, NU banalul TE IUBESC, ci mult mai adâncul TE VOI IUBI MEREU!

Ca sursă de inspirație, dați-ne voie să vă reamintim unul din cele mai frumoase cântece de dragoste ale omenirii, care poartă chiar acest titlu : I will always love you:

imagine reprezentativa : fb.ru

Femei de 10 pe Facebook