Diverse Modă

Și bărbații merită să fie la modă. …Cei de 10!

Corespondență din Franța : Radu Dem

Adio ținutelor sobre, în alb-negru, cu cravata gri închis asortată, cum se îmbracă domnii serioși, care ne vorbesc de la tribune ! Bun venit straielor fanteziste și multicolore propuse de cei mai avansați designeri ai planetei. Imaginile următoare nu vin de la fitecine, ci din creioanele și foarfecele celor de la Prada, Louis Vuitton, Fendi, Gucci, Dolce & Gabbana, Burberry, Balmain, Kenzo, Calvin Klein, Hermes, Berlutti, Valentino, Alexander McQueen, Versace, printre alții… Hai, deci, să aruncăm o privire la moda de iarnă :
Așii de carou. Pentru cei care se întreabă cum e moda la pătrat, iată câteva mostre. Modele rezervate bărbaților cărora nu le plac…curbele ! Ceea ce nu înseamnă că au capul pătrat ! Dar hai să nu mai despicăm firul în patru și să vedem tendința următoare :

Moda spațială. Se spune că planeta se sufocă. Aerul, plin de CO2, devine de nerespirat. Zborurile către planeta Marte sunt în pregătire. Dar dacă tehnologia nu e încă la punct, moda e deja lansată. Recunoașteți că vă taie respirația !

 

Bărbați lați în umeri. Pentru cele care găsesc că moda masculină e cam…feminizată, designerii au găsit răspunsul : au croit costume pentru bărbații virili, lați în umeri. Se pare că cei cu umerii largi știu să strângă în brațe cu patimă și vigoare. Imbrăcați-vă iubitul cu astfel de haine și incercați !

 

Bărbați din flori. Unii pretind că bărbaților nu le plac florile. Alții că e ușor de desenat
mode florale, chiar și copiii o fac : floare la ureche ! Sau că astfel de motive nu au nimic original. Zău ? Ați văzut în natură multe flori în alb-negru ?

 

Cartoons. Și adulții apreciază desenele animate și benzile desenate. Unora le plac atât de mult încât au decis să se îmbrace cu ele. Dar ca să porti haine cu coiotul și pasărea Road Runner Beep Beep trebuie să cumperi licența Looney Tunes !

 


Carnaval. Iată câteva veștminte care în pofida aparențelor sunt create pentru a fi purtate pe stradă. Dar trebuie să apreciem aspectul lor practic : dacă vreți sa mergeți la un bal mascat puteți veni deja costumați. Nu e nevoie să vă schimbați în vestiar !

 

Benzi reflectorizante. Pentru cei ce se încumetă să se plimbe noaptea de-a lungul autostrăzilor, designerii au conceput haine dotate cu astfel de accesorii, pentru a limita riscul de a fi striviți de mașini. Gurile rele spun că în România riscul e minim, ținând cont de numărul kilometrilor de autostradă disponibili !

Sursa : revista Vogue
Credit foto : www.vogue.fr

Etichete

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.