banner marshal garden
Copii și tineri

Această mamă și-a petrecut 16 zile alături de fiica născută moartă și a publicat fotografiile pe internet Atenție! Imagini cu un puternic impact emoțional!

Charlotte Szakaks din Marea Britanie, în vârstă de 21 de ani și sotul său Atilla, au ravășit sufletele întregii planete, publicând fotografii cu fiica lor, decedată la naștere, cu care au petrecut 16 zile.

Charlotte a aflat încă din a 20a săptămână de sarcină că viitorul ei copil are probleme, legate de niște mutații cromozomiale.
La finele lui decembrie 2016 fetița a venit pe lume, cu o mulțime de probleme de sanătate. Nu putea să respire și o operație pe inimă era imposibilă.

Fetița a trăit 4 săptămăni, însă pe 10 ianuarie i-a părăsit pe părinții săi.

Distruși de nenorocire, cei doi s-au încăpățânat să mai rămână încă 12 zile alături de fetița lor, în spital, unde aceasta a fost culcată intr-un pat special, prevăzut cu un sistem de răcire, pentru a preveni descompunerea corpului. Cei doi părinți au petrecut aceste zile la căpătâiul copilei, cu care au și ieșit la plimbare, cu căruciorul.

Cu patru zile înainte de înmormântare, părinții au primit permisiunea de a o lua pe micuța Evelyn acasă.

Multe persoane din rețelele de socializare au acuzat-o pe Charlotte pentru publicarea acestor fotografii socante, însă tânăra mamă a motivat că, în acest fel, a vrut să le arate tutoror părinților că au posobilitatea de a petrece mai mult timp cu copiii lor : ” În acest fel, părinții ca noi ar putea să stea mai mult cu nou-născuții lor, și să reușească să treacă mai ușor peste această nefericire. Cât a trăit fetița mea, ea a fost conectată la aparate si eu practic nu am avut posibilitatea de a o ține în brațe. După moartea ei, iată, am avut aceasta șansă de a mă simți mamă”.
Sursa : soulpost.ru

Femei de 10 pe Facebook