banner marshal garden
Ea și El

20 de greșeli care îți pot strica relația cu El

L-ai cucerit? Nu răsufla ușurată, pentru că, de cele mai multe ori, nu să cucerești e greu, ci să păstrezi o relație! Ni se întâmplă deseori să dăm, cum se spune ,”cu bâta-n baltă”, și să stricăm bunătate de relație cu bărbatul visurilor noastre. Așa că, fii, te rog, atentă la regulile de mai jos și verifică-te, dacă nu cumva, chiar și fără să-ți dai seama, greșești în atitudinea ta față de bărbatul iubit!

1.Încetează să încerci a-l „reeduca”. Ține minte : ființa ideală încă nu s-a născut! Nu aștepta schimbări spectaculoase în caracterul lui. Una e să-i reamintești mereu să facă patul și alta e să încerci să-i schimbi trăsături de caracter cum ar fi: timiditatea, spiritul coleric etc. În primul rând, puțin probabil că ai să reușești vreo schimbare, în al doilea rând, în timpul acestui proces nu vei produce decât o răcire a relațiilor dintre voi.

2. Nu-i mai scoate ochii cu defectele rudelor lui! Chiar dacă relațiile tale cu acestea sunt șubrede, nu-l tortura pe omul de lângă tine, scoțându-i mereu în evidență neajunsurile familiei sale. Acest lucru nu va face decât să sporească tensiunile dintre voi.

image3. Nu-i mai „demonstra” public sentimentele tale față de el! Dacă nu te dai jos de pe genunchii săi nici măcar în cafenele și simți mereu nevoia să-l săruți pătimaș , chiar și în public, nu numai cei din jur se vor simți jenați , ci chiar și el, chiar dacă nu-ți mărturisește acest lucru. In plus, acest fapt semnifică și o insuficientă, de fapt, apropiere fizică dintre voi. Prin astfel de gesturi demonstrative, unii încearcă de fapt să compenseze lipsa de tandrețe din cadrul relației. Așa că, ține-l de mână, pupă-l, din când în când,pe furiș, iar restul păstrează-l pentru dormitor!

4. Evitați să vă certați în public! Mai bine să vă sărutați toată ziua bună ziua,chiar și în fața celorlalți, decât să vă ciondăniți în fața lor! Acest lucru vă vă crea un disconfort și vouă, dar și celor din jur. Dacă aveți ceva de împărțit, făceți-o când sunteți numai voi doi.

5. Nu vă certați niciodată! E firesc ca între voi să apară, la un moment dat, și divergențe, însă discutarea lor cu calm este cheia succesului unei relații. Fără astfel de „negocieri” nu vei ajunge niciodată la un compromis. Nu transforma o dispută într-un eveniment al zilei!

6. Nu te închide în tine! Ok, sunt de acord că există momente în care te nemultumește ceva și alegi să taci. Iar el, ca majoritatea bărbaților, nu știe să-ți citească gândurile. Orice problemă care apare trebuie discutată. Studiile arată că armonia conjugală este direct proporțională cu măsura în care cei doi discută deschis orice problema apărută în cuplu. Și nu uita niciodată să spui „te iubesc!”. Exprimarea emoțiilor – și pozitive, și negative – nu face decât să cimenteze relația dintre doi oameni.image

7. Nu uita să-l mai și ierți, din când în când! Omul e supus greșelii. A păstra în suflet supărările tale, înseamnă a periclita soarta relației. Nemulțumirile ascunse lucrează pe dinăuntru, te frământă, se acumulează. Îți va fi mai ușor să ierți, dacă-ți voi spune că acest lucru îți influențează pozitiv chiar și starea de sănatate.

8. Alege momentul corect! Discutarea problemelor vitale ( cum ar fi, de exemplu, dezvoltarea relației voastre sau problemele financiare) trebuie făcută într-un moment favorabil și într-un loc potrivit. Nu ridica probleme importante în momentul în care vezi că soțul tău este nervos sau ocupat. Așteaptă un moment prielnic, când amândoi veți fi relaxați!

9. Ține „contabilitatea” relației voastre! Este vital nu numai să primești, ci și să dai! Important este să nu cazi în extrema cealaltă : ” Eu am cumpărat de cinci ori bilete la film, iar tu doar de trei ori!”. Această matematică exagerată nu face decât să creeze tensiuni inutile în cadrul relației!

10. Nu dramatiza! Nu există relații ideale. Nu face din țânțar armăsar! Dacă soțul tău a uitat să arunce gunoiul, nu are rost să-i faci scandal. Inspiră adânc, expiră..Gata? Ești pregătită acum să-i reamintești, cu calm, că a uitat de gunoi?…

11. Nu-l spiona! Când doi oameni își doresc să îmbătrânească împreună, trebuie să înceapă prin a avea încredere unul în celălalt. Ai încredere în el și respectă-i intimitatea. Nu-i controla sms-urile, poșta electronică și nu-i scotoci prin lucruri!

image12. Nu fii geloasă! Neîncrederea în partener poate fi semnul unei probleme mult mai serioase: înseamnă că , în adâncul tău, te îndoiești de profunzimea relației voastre. Una din metodele de înlăturare a geloziei o reprezintă , ai să râzi, renunțarea la rețelele de socializare.

13. Nu te relaxa prea tare! Dacă relația ta se dezvoltă satisfăcător și începeți să vă obișnuiți unul cu celălalt, de regulă încep să-și facă apariția..kilogramele în exces! Începeți să petreceți tot mai mult timp acasă, în fața televizorului sau al monitorului de calculator. Nu uita să rămâi atragătoare pentru soțul tău! Ai mereu grijă de tine, nu conteni să-ți dezvolți personalitatea. Este o garanție că veți menține, pentru totdeauna, un cuplu perfect!

14. Ferește-te de comparații! Uită de „precedenții”! Încetează să-ți mai compari soțul cu aceștia! Dacă nu-l vei alunga pe „precedentul” din mintea ta, nu vei putea aprecia omul minunat pe care-l ai acum alături!

15. Faceți totul împreună! Fiecare om, chiar și cel mai comunicativ, are nevoie uneori să fie singur. Acordați-vă și voi, unul altuia, această șansă! După o oarecare „pauză”, timpul petrecut împreună va fi și mai valoros!

16. Elimină minciuna dintre voi! O mică minciună poate, în același timp, să și consolideze, dar să și distrugă o relație. Singura minciună permisă este ” Iubitule, ești cel mai minunat bărbat din viața mea!”

17. Nu te păcăli pe tine însăți! Stabilește exact de ce anume ai nevoie, pentru a fi fericită cu adevărat. Aveți o relație la distanță? Ai suficientă forță și răbdare pentru a o menține? Te mulțumești cu asta?image

18. Ai încredere în tine! Dacă tu te prețuiești pe tine însăți, și celor din jur le va fi ușor să facă același lucru! Dacă te subapreciezi, acest lucru se va reflecta până și în libidoul tău. Fii activă, fixează-ți obiective reale. Nu uita că subaprecierea propriei persoane poate conduce la relații nesănătoase în cuplu. Ține-te departe de persoanele care te fac să te îndoiești de tine însăți și mai ales ferește-te de persoanele care te umilesc.

19. Întreabă-te mereu, „la ce-mi trebuie?”. Pune-ți mereu întrebarea dacă ai nevoie cu adevărat de această relație. Și răspunde-ți cât se poate de sincer. Ai nevoie doar de cineva care să-ți pună verigheta pe deget? Sau de un prieten cu care să-ți petreci nopțile prin cluburi? Întreabă-te care este probabilitatea ca partenerul tău să aibă aceleași obiective ca și tine. Dacă țelurile lui în viață sunt altele, înseamnă că alergi după potcoave de cai morți…

20. Nu considera dragostea lui ca fiind o datorie a lui față de tine. Amintește-ți mereu de ce ai ales fix acest bărbat și nu altul! Obișnuiește-te să-i mulțumești mai des. Observă-i calitățile, laudă-l. Acest lucru va întări relația voastră.

Ei, dacă ai băgat la căpșor toate aceste recomandări, sigur îți va fi cald și bine în frumoasa ta relație! Succes! Și nu uita, dragostea e ca și ciupercile : nu știi dacă e bună sau rea, decât când e prea târziu! ?

Foto: stihi.ru, creu.ru,vk.com,diets.ru

Femei de 10 pe Facebook