Ea și El

Cum poți să afli, cu ajutorul unei singure întrebări, dacă un bărbat te iubește sau nu?

Spune sincer : cât de des nu ți-ai dorit să afli ce se petrece în mintea bărbatului iubit. La ce se gândește, ce simte, dacă este cu adevărat îndrăgostit.
Psihologii și specialiștii din sfera relațiilor susțin că există o modalitate extrem de simplă pentru a evalua atitudinea iubitului vizavi de tine.
Iar pentru asta nu trebuie decât să-i adresezi iubitului tău o singură întrebare.
Care este, așadar, secretul?

O iubire adevărată presupune să-ți accepți partenerul așa cum este el. Un bărbat îndrăgostit nu va încerca niciodată să-și reeduce iubita, el o acceptă așa cum este ea, cu neajunsurile ei cu tot, considerând că ele sunt mult mai mici decât calitățile pe care le are ea.
Întreabă-ți așadar iubitul cum ar trebui să fii tu, în opinia lui. Și fii foarte atentă la ceea ce-ți va răspunde, pentru că în răspunsul lui se ascunde întreaga esență a sentimentelor lui.

Dacă bărbatul povestește, cu clăbuci la gură, cum anume ar vrea să te schimbi, în viitor
El îți spune sincer că ar trebui să dai jos câteva kilograme si că ar trebui să înveți să gatești mâncarea lui preferată. El ar vrea să devii mult mai sexy și să începi să lucrezi la silueta ta. Dar nu în detrimentul calităților tale de soție și gospodină. Cu alte cuvinte, el descrie o cu totul altă femeie, abstractă, femeia visurilor sale.

Bărbatul spune că te iubește așa cum ești.
El susține că nu este deloc împotriva dezvoltării tale personale, dacă tu doresti acest lucru. Dacă vrei să te apuci de o limbă străină sau să începi sa faci yoga, el te va susține. Dar că și acum, așa cum ești, ești minunată.

Vezi cat de radical se deosebesc cele două răspunsuri?
Analizandu-le, poți vedea lesne dacă bărbatul te iubește cu adevărat, sau se iubește doar pe sine si propriile idealuri, forma cândva, demult. Trage concluziile corecte si ține minte că , dacă un barbat îți pretinde să te transformi, într-un fel sau altul, și el trebuie să facă același lucru.

Sursa : kolobok.ua