Ea și El

6 moduri în care cuplurile cele mai puternice pun capăt disputelor conjugale

 

Toate cuplurile se ceartă și este un lucru cât se poate de normal. Doar partenerii sunt doi oameni diferiți, care încearcă să conviețuiască împreună și este firesc ca ei să aibă păreri diferite, legate de același lucru. Mai rău este când cei doi se setează pe ceartă și nu reușesc să-și mai păstreze controlul. Iată 6 metode verificate în practică, prin care puteți să depășiți o ceartă și să mutați dialogul într-o zonă constructivă.img_5362

1. Liniștiți-vă. Inainte de toate, încercați să vă calmați și să nu lăsați
furia să vă întunece mintea. Doar știți foarte bine ce rău vă veti sumți după aceea, dacă vă ieșiți din minți! Deci, încercați să vă păstrați calmul.

2. Gândiți-vă ce mult înseamnă el pentru dumneavoastră. Adevărata frumusețe a iubirii constă în a-l iubi, chiar dacă uneori vă vine să-l strângeți de gât. În toiul unei dispute conjugale face foarte bine să vă amintiți cât de mult îl iubiți, de fapt.

img_53613. Nu ignorați! Există cupluri care încearcă să rezolve un conflict, ignorând problema care a stat la baza lui. Problema nu se rezolvă de la sine. Nu o ignorați, vorbiți despre ea, lasați-l pe celălalt să știe ceea ce simțiți vis-a-vis de problema dată.

4. Nu lungiți cearta! Unor cupluri le sunt necesare câteva săptămâni pentru a se împăca. Acest timp lucrează împotriva lor. Indiferent care a fost motivul pentru care v-ați certat, nu-l lăsați să devină o barieră în calea unei comunicări normale cu partenerul. Mai bine rezolvați cât mai rapid conflictul și întorceți-vă la viața normală de familie.

5. Nu folosiți fapte din trecut ca și argumente. Puteți câștiga lupta, dar img_5363vă puteți răni rău partenerul, deci per ansamblu relația va pierde. Mai mult, folosind argumente din trecut, cearta poate fi escaladată. Încercați să vă păstrați în limitele subiectului, nu divagați și folosiți numai argumente legate de acesta.

6. Trageți concluzii, după fiecare ceartă. Nu trebuie să rămână situații confuze. Asigurați-vă că ați ajuns la un punct de vedere comun și că amândoi ați înțeles acest lucru. Altminteri, într-un timp foarte scurt, cearta poate să se declanșeze din nou, poate la o intensitate crescută.

 

Atenție! Mâine dimineața, la emisiunea “Femei de 10, Bărbați de 10” ( ora 10,10, pe TVR2) vom răsuci pe toate părțile certurile în familie. Sună-ne ! Și părerea ta contează!

Sursa : storymania.ru

Surse foto: damiko.ru, yaostrov.ru, kleo.ru, liveinternet.ru