banner marshal garden
Femei de 10

18 lucruri pentru care femeile nu trebuie să se scuze

Am fost învățate, de mici, să ne cerem iertare pentru o mulțime de fapte care, de fapt, nu necesită acest lucru. Este momentul să ne dezbărăm de aceste obiceiuri greșite! Vremurile s-au schimbat, lumea a evoluat în gândire , suntem femei moderne și , de aceea, comportamentul nostru trebuie să corespundă lumii în care trăim!
Iată mai jos lista celor 18 lucruri pentru care noi, femeile, trebuie să încetam să ne mai scuzăm în fața celorlalți

1.”Acele zile”. E absurd să ne scuzăm pentru ceva ce știe toată lumea, pentru acea perioadă lunară nefastă, în care ne chinuim cu hemoragii și dureri, și asta numai pentru că suntem femei..

2.Convingerile sexuale. Sunteți libere să întrețineți relații cu cine doriți: fie cu bărbați, fie cu femei. Nu trebuie să dați socoteală nimănui.

3.Mărimea bustului. Un bust imens sau niște sâni foarte mici – n-are imageimportanță, trebuie să vă mândriți cu pieptul vostru, este darul cu care v-a hărăzit natura.

4.Independența. A te bizui pe tine însăți este minunat. Indiferent dacă este vorba de o independență financiară, emoțională sau pur și simplu, posibilitatea de a bea singura o cafea, pe o terasă – lucrul acesta este fantastic!

5.Machiajul. Dacă vă simțiți confortabil machiate, machiați-vă! Vă ajută să vă simțiți mai bine, mai frumoasă, ce e rău în asta?

6.Numărul de parteneri sexuali. Câți parteneri a avut o femeie – este doar o statistică personală din trecutul ei amoros. Vremurile când aceste lucruri contau, au trecut demult.

7.Tipul de comportament. Vă place să vă întocmiți o listă de probleme, să nu întârziați, și-i urâți pe cei nepunctuali? Nu trebuie să vă simțiți aiurea față de cei din jur! Fiți așa cum vă dictează conștiința!

8.Un look de coșmar. Faptul că vă scuzați pentru felul în care arătați, nu le va da decât o undă verde celor din jur să râdă de voi. Asta, firește, dacă nu faceți parte din categoria celor de genul Gwyneth Paltrow, care vor să arate perfect în orice minut

image9.Feminitatea. De când a fi feminină e ceva rău?!? De ce trebuie să ne jenăm, atunci când discutăm despre coafuri, privim o telenovelă sau schimbăm rețete culinare? Aceste lucruri sunt oricum mai amuzante decât să privim , ore în șir, precum bărbații, la niste inși care fugăresc o minge pe un teren.

10.Stoarcerea coșurilor. Coșurile de aceea și apar, pentru a fi stoarse! Iar a te opune acestui lucru, este ca și cum i-ai interzice unui puști să apese pe butonul de la lift! Noi știm foarte bine că a umbla la coșuri nu este cea mai igienică idee, dar nu trebuie să ne simțim jenate de acest lucru : face parte din noi!

11.A pune relațiile pe primul loc. A prețui foarte mult relațiile pe care le avem și a le pune pe primul loc înseamnă a trăi viața în doi! Dacă jumătatea voastra de viață este ceea ce aveți voi mai important, înseamnă că sunteți o persoana fericită: acest lucru se întâmplă foarte rar! Dacă sunteți gata să faceți totul pentru persoana iubită, nu grebuie să vă rușinați de asta!

12.Alimentația sănătoasă. Oare nu avem dreptul să refuzăm o felie de imagetort, fără să trebuiască să explicăm că suntem la cură de slăbire?!? Ne e reușine când suntem prea grase, când suntem prea slabe și acum să ne rușinăm pentru alegerile noastre sănătoase? Corpul vostru trebuie să vă fie recunoscător, nu să-și ceară iertare!
13.Faptul că nu vă plac copiii. Toți copiii sunt minunați, dar nu-ți vine să-i iubești chiar pe toți.Nu toată lumea poate mima extazul în fața unui puști care bolborosește ceva, pe o li,bă necunoscută, și se mai și ușureaza, pe deasupra, în pantaloni!

14.Câștigați mai mulți bani. Trebuie să încetați să vă simițiți vinovată pentru succesul pe care-l aveți și să începeți să vă bucurați de el. Trebuie să va cunoașteți valoarea și să fiți mândre de ea!

  1. image15.Lipsa poftei de a face sex. N-are importanță dacă abia l-ați cunoscut pe bărbatul de lângă dvs sau dacă aveți o relație serioasă de mai multă vreme. Dacă n-aveți chef, n-aveți chef și gata!

16.Puneți munca mai presus de orice . Dacă activitatea voastră vă aduce mari satisfacții, nu există niciun motiv rațional pentru care n-ar trebui să vă dedicați acesteia. Există însă o mare diferență, între a-i permite muncii voastre să vă ocupe întreaga viață, sau munciți intens într-o direcție câreia i-ați dedicat întreaga viață.

17.Mâncați prea mult. Singurul, în fața caruia trebuie să vă scuzați pentru acest lucru, este propriul vostru corp!image

20.Fiți așa cum sunteți. Nu uitați! Sunteți minunate și unice! Iar răuvoitori se vor găsi întotdeauna. Străluciți și iubiți-vă pe voi însevă, așa cum sunteți!

 
Sursa: cluber.com.ua

Surse foto: infocardio.ru, garmoniazhizni.com, chocolatery.net, medvoice.ru, valyaeva.ru

Femei de 10 pe Facebook