Fii perfectă, eu te ajut Frumusețe

Babassu – un tezaur neştiut pentru tonifiere şi slăbire!

 

 

Zi de zi, suntem în căutarea unor solutii noi pentru a rezolva problemele frumuseţii noastre. Si, la prima vedere, pare că toate lucrurile s-au inventat pe lumea aceasta. Greşit! Dacă ne întoarcem la natură, întotdeauna găsim un răspuns in plus! Răspunsul nou pe care doresc să îl ofer astăzi este pentru toate femeile (şi bărbaţii, dar ei sunt mai puţin sensibili la problema aceasta) care se luptă cu vergeturile! Viaţa este atat de complicată şi aglomerată, încât nu avem timp să avem grijă de noi, aşa că slăbim uneori abrupt, alteori adăugăm kilograme şi semnele apar pe corpul nostru! Am descoperit o soluţieimage extrem de eficientă şi vine direct din pădurile amazoniene – Uleiul de Babassu! Un arbore care creşte în zona amazoniană şi care ne oferă un ulei DIVIN, util în alimentaţie, dar şi pentru ca pielea să fie tratată optim pentru a-şi păstra tonusul! Pe baza uleiului de Babassu, am creat un Ulei Bio Suprem pentru vergeturi. Este indicat în special în perioada dietelor de slăbire şi în perioada sarcinii, pentru a menţine tonusul şi hidratarea in ţesuturi şi pentru a preveni apariţia vergeturilor. Conţine o sinergie de uleiuri vegetale cu acţiune hidratantă, nutritivă, revitalizantă. Utilizat în combinaţie cu produse pentru exfoliere a stratului cutanat al epidermei, uleiul poate contribui la ameliorarea vizibilă a aspectului vergeturilor existente.
imageAlăturându-i unt de Karite, ulei de Jojoba, ulei de Macadamia, vitamina E, extract de Crin Alb, extract de Nuferi, ceară de albină, , acid ialuronic, ulei de Argan, ulei de Trandafir Chilian şi celule stem de Argan, se naşte un balsam de corp pentru tonifiere cu efect catifelant, printre cele mai noi soluţii de acest gen din lume!
Pentru persoanele care doresc un produs de slăbire cu rezultate incredibil de rapide, există un gel de corp termo de slăbire cu efect-soc, numit No Cell. Aici, uleiul de babassu face casă bună cu escina, unt de Karite, galucina, iedera, sărurile organice, uleiul de Argan, uleiul de Trandafir Chilian şi celulele stem de Argan.
Ultimele două reţete fac parte din Treori Body Program, un studiu cosmetic cu ingrediente naturale şi cu spectaculoase rezultate pe toate meridianele.
Vă recomand cu toată caldura!!! Aştept mesaje şi pe facebook sau pe blog!

 

Surse foto: info7.mx, hudalady.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.