Frumusețe

Ai împlinit 50 de ani? Poți participa la un inedit Concurs de frumusețe, în Brazilia!

De regulă, participantelor la concursurile de frumusețe ale lumii li se impun o serie întreagă de condiții. În plus, ele trebuie să se încadreze în niște limite clare de vârstă.
În primăvara acestui an, în Brazilia a avut loc un Concurs de frumusețe. Bun, și? Ce e atât de neobișnuit în asta? Doar concursuri de frumusețe se organizează de la un capăt la altul al anului și de-a lungul și de-a latul pământului! Ineditul concursului brazilian constă tocmai în faptul că participantele la competiție, cu toate că erau posesoarele unor siluete perfecte și ale unor forme de invidiat, aveau un numitor comun halucinant! Toate depășiseră pragul vârstei de 50 de ani și, obligatoriu, erau bunici! Nu vă vine să credeți? Atunci vă rugăm să priviți câteva din fotografiile de mai jos. Iată cum poți arăta, chiar și dacă tocmai ai împlinit jumătate de secol! ?

image

image

image

image

image

image

image

image

E adevărat că toate divele de mai sus nu au spus NU intervenției chirurgilor plasticieni. Însă, o stiți și voi, doar cu sprijinul chirurgiei plastice nu poți obține astfel de performanțe. Felul în care arată vorbește de la sine de la o permanentă muncă cu tine însăți. Aceste femei îți demonstrează, practic, că vârsta de 50 de ani nu reprezintă un motiv de jale, căci femeia poate fi superbă indiferent de vârstă. În fapt, 50 de ani reprezintă o nouă etapă în viața ta, care îți conferă o nouă înflorire a forței și energiei tale. Devizia este însă a ta: fie faci eforturi să arăți mereu tânără, fie te accepți așa cum ești!
Sursa: ofigenno.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate