Frumusețe

         6 greșeli, din cauza cărora femeile arată nașpa

 

În marea lor majoritate, femeile consumă o multime de timp pentru a afla și apoi a pune în practică cele mai bune sfaturi de îngrijire corporală, în ideea de a arăta mai bine. Dar se întâmplă de multe ori ca, chiar și cele mai frumoase femei, să-și strice, de fapt,  frumusețea, ascultând balivernele care circulă mai ales în mediul virtual. Ca să nu cădeți și voi în acest păcat, vă transmitem 6 dintre cele mai frecvente greșeli, pe care le fac femeile și care le fac să arate mai rău decât în realitate. 

1. Vă curățați tenul în mod greșit.

Mijloacele de curățare a pielii trebuie să se potrivească tenului vostru. Dacă, spre exemplu,  știți că aveți o piele sensibilă, curățați-o cu mijloace dedicate tenului acneic. Este important și modul în care vă curățați pielea. Deși se recomandă să apelați cât mai des la scrub, spre a înlătura țesuturile moarte, trebuie să fiți totuși prudente. Căci acțiunea voastră este mult prea agresivă și asta poate conduce la uscarea pielii, la înroșirea ei sau la alte probleme. Chiar și curățarea tenului nu trebuie făcută mai des de 1-2 ori pe săptămână. 

2. Folosirea mult prea frecventă a cremelor autobronzante.

Chiar dacă vă doriți să arătați bronzate, să știți că autobronzantele sunt foarte pacătoase. În primul rând, e atât de greu să le aplicați uniform. De aceea veți arăta neglijent, chiar caraghios câteodată. Important este ca, atunci câmd aplicați un autobronzant, pielea trebuie să fie curățată în prealabil și niciodată umedă. Și spălați-vă bine pe mâini, pentru ca ele să nu arate mai închise la culoare decât restul corpului. 

3. Unghiile divers colorate

Fiecare din noi are gusturile sale, în materie de unghii, dar un lucru e sigur : ele trebuie să fie toate la fel : fie lungi, fie scurte, fie vopsite, fie nu. Nu umblați niciodată cu oja jupuită. Mai bine curățați-o de tot!  

4. Gâtul neîngrijit

Înaintarea în vârstă este de neoprit, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ne străduim s-o facem cât mai puțin sesizabilă. Există pe piață destule creme “anti-age”. Dar nu uitați că acestea nu trebuie aplicate doar pe față, ci și pe gât. Și chiar și pe decolteu! 

 

5. Rujul aplicat pe buzele crăpate

Daca afară este vânt sau aveți prostul obicei de a vă mușca buzele, asta e : ele se mai și crapă. În orice caz, în astfel de situații e mai bine sa nu folosiți ruj de buze, pentru că el va arăta foarte rău. Vindecați-va mai întâi buzele, folosind balsam. 

6. Prea mult parfum

Barbaților le place când femeile degajă o aromă plăcută, dar trebuie să cunoașteți limitele, atunci cand vă parfumați. Fiți cu măsură! Și când vă parfumați, dar și cand vă machiați! Nu uitați că “naturalul” poate fi, de multe ori, mai râvnit decat “artificialul”! 

Sursa : soulpost.ru 

Foto: cosmo.ru 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.