Femei de 10

Întâlnirile Femei de 10

A fi „femeie de 10” nu înseamnă numai a avea o carieră de succes, a fi o soție iubitoare, o mamă devotată și o gospodină perfectă. Mai înseamnă să fii o femeie mereu „updatată”, bine informată, veșnic la curent cu tot ceea ce este nou în materie de sănătate, nutriție, modă, frumusețe, educația copiilor și, de ce nu? relațiile în cuplu. O femeie informată este o femeie puternică.
Iar informarea se poate realiza în mai multe feluri: clasica bibliotecă (cine mai are timp de ea?), navigatul de internet, căscatul gurii la televizor, răsfoitul, chiar și virtual, al ziarelor. Incepănd cu această lună, după patru luni de la nașterea site-ului nostru, inaugurăm o serie de evenimente marca „femeide10.ro”. Le-am spus: ÎNTÂLNIRILE FEMEILOR DE 10!

Ce sunt aceste întâlniri? Un „five o’clock”, în care invitatele se vor simțiți relaxate, vor petrece timp de calitate între femei asemeni lor, de 10 adică, vor servi o gustare delicioasă, vor asculta o muzică pentru suflet și, de ce nu? vor ciuli urechile la speakerii și vedetele site-ului, care le vor oferi informații de ultimă oră, interesante și mai ales utile, ba chiar și can-can-uri, legate obligatoriu de universul feminin, de viața noastră de zi cu zi.

Prima mănușă va fi aruncată în această săptămână: prima astfel de întâlnire a FEMEILOR DE 10 va avea loc joi, 14 iulie, la orele 17, într-o locație cu totul și cu totul specială: RESTAURANTUL JARIȘTEA din București. Gazda femeilor de 10 va fi celebra Kera Calița, care nu mai este demult o simplă patroană, ci un personaj fabulos, care vă va surprinde, cu siguranță, și nu numai pentru ținuta sa, descinsă din filmele de epocă, ci și prin surprizele pregătite. De altfel, Kera Calița a acordat, zilele trecute, un interviul site-ului nostru, vorbind despre uluitoarea sa colecție de pălării.
Dincolo de atractivul bufet suedez, pe care îl pregătesc gazdele pentru cele 100 de invitate dincolo de muzica live, care va însoți întâlnirea noastră, vă mai șoptim câteva din surprizele pe care vi le pregătește echipa de vedete și specialiști a site-ului „femeide10.ro”. Vă promitem nu numai filmul ulterior al întregului eveniment, ci și transmisii live, pe pagina de Facebook, cu principalele momente ale evenimentului nostru, în dorința de a le face părtașe la el și pe voi, cele ce nu veți avea șansa de a vă afla joi, la 5, la „Jariștea”.

Iată, așadar, „meniul” pe care îl pregătim:

cunoscutul psiholog Monica Burcea va susține o expunere cât se poate de interactivă pe tema: Stima de sine și terapia prin râs. I se vor adresa, cu siguranță, cele mai incomode întrebări! Și ca bonus, Monica va oferi o lecție demonstrativă de terapie prin râs. În final, întreaga suflare feminină va recunoaște cât de bine se simte după acest moment. Terapia Monicăi face minuni!

Sub bagheta priceputei sale șefe Kera Calița, dl. Cernat Cernaeff, bucătarul de 5 stele al locantei Jariștea, va oferi, în premieră absolută, rețeta celebrei salate „Brătianu”, pe care invitatele o vor putea repeta apoi acasă, impresionându-i pe cei dragi! Sperăm ca participantele la reuniunea de joi să aibă asupra lor un carnețel și un pix. Vor avea multe de notat!

O femeie de 10 trebuie să arate trăznet! Nu vindem castraveți la grădinar, dar niciodată nu poți spune că le știi pe toate, întotdeauna mai ai câte ceva de învățat! Vedeta media Dana Săvuică, unul din fostele manechine de top ale României, va susține o atractivă lecție de life-style, oferindu-le invitatelor câteva trucuri care – de le vor respecta – îi vor face pe cei din jur să întoarcă capul după dânsele! Nu știm de ce, Dana Săvuică a solicitat, pentru „lecția” sa, un vraf de cărți cartonate și o mătură cu coadă lungă. Aveți idee?

Cunoscutul medic ginecolog Alice Florescu va avea ocazia să ofere o consultație gratuită. Nu, invitatele nu vor trebui să se suie pe nesuferitul scaun din cabinetele de profil, ci vor rămâne relaxate, la locul lor, ascultând-o pe fascinanta Alice Florescu vorbind în felul ei aparte despre un subiect care ne interesează pe toate. Oare libidou-ul mai este un subiect tabu al zilelor noastre?

Și dacă tot avem invitat un ginecolog de renume, celebra companie ADESGO dorește să le vorbească femeilor de 10 despre ultimele noutăți în materie de lenjerie intimă fără cusături, cea care câștigă, pe zi ce trece, tot mai multe adepte în rândul dumneavoastră. O purtați? Încă nu? Întâlnirea de joi ne va convinge, iar apoi noi vă vom convinge pe voi!

Nutriționistul Cristian Margarit, bărbatul acela fermecător, care ne vorbește de pe micul ecran și care este parte a echipei noastre, va pleda pentru alimentația sănătoasă, dezvoltând o temă pe „gustul” tuturor: Dietele pe timp de vară. Ei, nu-i așa că v-am nimerit și de data asta?!?

Ați fost invitate la un eveniment. Plecați în grabă la servici direct acolo, sau poate vă pregătiți o lună întreagă pentru el – fie el nuntă, botez, întâlnirea de 10 ani de la terminarea facultații etc. Știți exact ce veți îmbrăca, ce veți încălța, ce poșetă veți alege, poate ați apucat să vă faceti și o programare la coafor (în cazul evenimentului, firește!). Machiajul însă va trebui să-l faceți singure! Știm că sunteți experte în a vă așterne culorile pe chip, totuși demonstrația celor de la FLORMAR – make-up artist Cătălina Scurtu – va fi binevenită! Invitatele vor putea afla detalii pe care nu le știau! Și, de mâine, din oglindă le va privi un chip mult mai drăgălaș!

A născut Valentina Pelinel! Vestea a făcut înconjurul tabloidelor! Dincolo de manechinul internațional, prezent pe marile catwallk-uri ale lumii, dincolo de vedeta media, prezentă în paginile ziarelor sau pe micile ecrane, Valentina este o mămică fericită și extrem de atașată de nou său statut și de drăgălașul său pui! Între două ședințe de alăptat, proaspăta mămică, membră a echipei „femeide10”, va da o fugă, la final de eveniment, pentru a le împărtăși doamnelor și domnișoarelor adunate la Jariștea câteva din emoțiile sale și din culisele conviețuirii cu micuțul Milan Cristian. Iar noi… îi vim face un dar frumos Valentinei! Că doar ne e colegă de site! Chicco, mulțumim!

Recunoscut deja pentru atitudinea sa ușor misogină, lucru cu care a reușit să enerveze o armată întreagă de cititoare ale site-ului nostru, scriitorul Codin Maticiuc, controversatul personaj monden și unul din cei mai populari bloggeri din România, a acceptat să fie luat la trei-păzește de „victimele” sale. Va fi cu ceva scântei, dar îl vom strânge cu ușa și-l vom soma să ne dezvăluie câte ceva din modul de gândire al bărbatului, vis a vis de sexul opus. Chiar așa! ce au Ei să ne reproșeze nouă? Că noi Lor…! ? Codin le va vorbi joi femeilor inclusiv despre cartea sa , „Consumatorul de suflete” (a pregătit și câteva exemplare cu autograf! ) dar și despre ultimul său rol, în viitorul lung metraj românesc, proaspăt finalizat, „Două lozuri”.

O întâlnire de vacanță, chiar și în scop „informativ”, să-i spunem, nu poate avea niciun gram de rigiditate! Bunătățile oferite de Kera Calița, muzică de atmosferă, tonul relaxat adoptat de speakeri, subiectele incitante, vor fi completate în mod fericit de doi prieteni dragi al Femeilor de 10. Actorul Eugen Cristea nu doar va recita una din cele mai tulburătoare poezii, scrisă vreodată pentru femei, dar ne va și amuza cu câteva surprize actoricești. Iar mai tânărul său coleg, Silviu Biriș va profita de atmosfera binecunoscută a Restaurantului Jariștea, pentru a ne transporta, muzical, în Bucureștiul de altădată. Lucia Dumitrescu, câștigătoarea Marelui Premiu la Festivalul de la Mamaia, le va oferi celor 100 de femei de 10 unul din cele mai frumoase cântece de dragoste ale ultimelor decenii.

Să nu uităm de tombola din final! Mâna norocoasă a unor invitați celebri va extrage, în final, cele 15 câștigătoare ale Tombolei. Produse make up de la Flormar, obiecte de artă, pahare de cristal de la Yalco, best-selleruri cu autograful autorilor, colecții de CD-uri de la Magic FM, oale de nota 10 de la INOXRIV, bluze gen ie, purtând semnătura designerei Anda Mănescu, ținute moderne de la Tricotton Junior, produse cosmetice de la Herbalife, lenjerie intimă de la Adesgo, vor face din dumneavoastră cu adevărat NOROCOASELE participante la eveniment! …Dacă există și premii de consolare? Nicio invitată nu va pleca de la „Jariștea” cu mâna goală!

Vă vom mai șopti doar că frâiele evenimentului se vor afla în mâinile colegei noastre, cunoscutul om de televiziune, Marina Almășan și că, așa cum vă spuneam, vom relata, cu lux de amănunte, și live, și prin reportaje ulterioare, despre isprava noastră minunată.
Întalnirile Femeilor de 10 debutează! La următoarele sigur vă veți afla și voi!

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate