Diverse

10 motive pentru care Balanța este cea mai bună zodie

Balanta este zodia oamenilor foarte comunicativi, care sunt focusați în permanența pe armonie și perfecțiune. Esi sunt buni la suflet și empatici și știu să aprecieze frumosul. Există cel puțin 10 motive pentru a considera Zodia Balanței ca fiind cea mai bună dintre toate celelalte. 

1. Balanțele privesc viața la modul cel mai practic cu putință

Sunt oameni de acțiune, trăiesc în realitate și îsi fixează obiective ce pot fi atinse. Comunică foarte bine și astfel reușesc să-și facă tot felul de relatii utile. Sunt cumpătați în a-și folosi resursele.

 

2. Balanțele sunt foarte charismatice.

Au un zâmbet cuceritor, maniere frumoase, vorbesc bine, ceea ce produce o impresie foarte bună asupra tuturor. Ele au o frumusețe fizică, dublată de o bogăție intelectuală.

 

3. Balanțele știu să-și atingă obiectivele 

Au o tenacitate în a-și atinge scopurile propuse și știu bine ce vor. Au capacitatea de a vedea un lucru din toate unghiurile și de a găsi diferite variante de rezolvare. 

4. Balanțele sunt diplomați înăscuți 

Sunt reținute și pline de tact, știu când să vorbească și cand să tacă. Știu să se exprime frumos și să-inatragă pe oameni de partea lor, convingându-i.  Sunt gata de compromis și fac ușor primul pas spre împăcare. 

5. Вalanțele sunt foarte muncitoare 

Harnicisa lor este un model pentru cei din jur. Sunt workaholici prin definiție. Nu se lasă până nu duc la bun sfârșit orice lucru început. 

6. Вalanțele sunt creative și talentate 

Încă din copilărie își descoperă vocația și au o înclinație către zona artei. Au o gândire estetică perfectă, iubesc frumosul și armonia în tot și toate. Obțin performanța în muzică, literatură, coregrafie, teatru. 

 

7. Вalanțele sunt  foarte adaptabile

Au o minte brici și un caracter flexibil. Se adaptează perfect la schimbările de mediu și receptează foarte ușor noul.  Iși păstrează sângele rece în orice situație, nu-și pierd niciodată controlul. 

8. Balanțele sunt foarte buni prieteni 

Cei născuți în această zodie sunt buni psihologi, înțeleg bine emoțiile celor din jur. Îsi fac mulți prieteni, de durată. 

9. Вalanțelor le place să învețe 

Au un intelect ridicat și înclinații multilaterale. Sunt dominați de o permanentă sete de cunoaștere.

 

10. Balanțele au o înclinație spre dreptate 

Sunt oameni de caracter și încearcă să se poarte în orice situație cât se poate de corect. Se străduiesc să facă lumea mai bună și să castige simpatia celor din jur. Nu acceptă minciuna și violența, sunt gata mereu să sară în ajutorul celor mai slabi. 

Sursa : zen.yandex.ru 

Publicitate