Femei de 10

10 lucruri pe care o femeie de succes le face în fiecare zi

Vă prezentăm mai jos 10 lucruri pe care femeile de succes nu uită să le facă în fiecare zi și care contribuie, într-o măsură considerabilă, la succesele pe care acestea le obțin, în tot ceea ce întreprind.
1.TO-DO LIST

Obișnuiește să notezi tot ce ți-ai propus să faci în ziua respectivă. Ca să nu existe situații în care să spui ” Vai, mi-a ieșit total din minte!” . Fixează-ți deadline-uri pt toate acțiunile și nu uita să-ți oferi și răgazuri de liniște.

2.Uită-te mai des la ceas

Încearca să nu întârzii, indiferent dacă este vorba de o întâlnire de afacere sau una cu prietenele. Punctualitatea e o calitate primordiala a femeilor care reușesc în viață.

3.Fii bună.img_4647

Multe femei cred că, pentru a atinge gloria, trebuie să fie precum Miranda din ” Diavolul se îmbracă de la Prada”. Greșit! O femeie cu adevărat realizată, trebuie să fie bună, generoasă și săritoare.

4.Nu uita să socializezi

E un stereotip femeia care moare pe baricade, 24 de ore din 24! Cele de succes sunt cele care-și permit un coffee-breack, o șuetă cu colegele, după care se reîntorc la muncă, cu bateriile reîncărcate.

img_46465. Sistematizează-ți informația!

Dacă munca ta presupune lucrul la calculator, organizează-ți foarte bine informațiile : fișiere cu documente, cu fotografii etc. Femeile de succes nu se caracterizează prin haos!

6. Stimează-ți corpul!

Dacă vrei să-ți funcționeze capul cum trebuie, preocupă-te de trup! Dormi suficient, fă mișcare și, mai ales, alimentează-te corect!

7.Fă-ți patul!

Nu, nu am înebunit! O locuință aranjată îți va asigura o minte mult mai clară! Fa-ți patul, dimineața, și vei vedea, vei avea o stare de spirit mult mai bună toată ziua! La fel stau lucrurile și cu bucătaria și, mai ales, cu masa de lucru!

8.Găsește-ți timp pentru tine!

Poate o să ți se pară ciudat, dar, dacă vrei să fii o femeie de succes, trebuie să faci zilnic câte ceva care nu are legătură cu profesia ta. Manichiura, o întâlnire cu prietenii, un hobby, orice. Te vei relaxa și te vei încărca cu energie, pt activitațile de rutină.

9. Continuă să înveți.img_4649

Incearcă să înveți mereu ceva nou. Ia parte la conferinte și traininguri , iar apoi aplică în practică ceea ce ai învățat.

10.Nu te abate de la obiectivele tale

Stabilește-ți obiective cât mai concrete și raportează-te zilnic la ele. Visează la lucruri mărețe și vei obține și mai mult!

 

Sursa : elle.ru

Surse foto: liveinternet.ru,