Frumusețe

Zâmbește și vei avea prieteni. Incruntă-te și vei avea riduri.

Stresul, temerile, grijile, lipsa timpului – toate acestea ne determină să nu mai zâmbim, să nu mai avem prieteni și să ne apară și ridurile.

Dacă pentru voie bună alături de cei dragi, este necesar să ne implicăm în schimbări personale, pentru riduri există soluții.

Tehnologie în slujba frumuseții

Tehnologia din domeniul cosmeticii a evoluat extrem de mult. Există tratamente pentru orice tip de probleme și cu rezultate imediate și de lungă durată. Dacă vrei să-ți păstrezi tenul tânăr și să încetinești procesul degenerativ, tratamentele precum cel cu Micropen, Oxigen hiperbaric sau microdermabraziunea virtuală te pot ajuta să atingi rezultatele dorite.

Terapia micropen cu ace aurite are un puternic efect anti-age și ajută la eliminarea cicatricelor, semnelor post-acnee și ridurilor fine. Dispozitivul electric cu multe ace fine este menit să combată pigmentarea, ridurile fine, porii deschiși și tonurile inegale ale pielii.

Terapia Oxy plus, cu jet de oxigen de înaltă puritate, ajută la penetrarea substanțelor active de care tenul tău are nevoie, estompând ridurile și stimulând secreția de elastină și colagen, atât de necesare pentru un ten tânăr și frumos.

Electrostimularea facială cu aparatul Liftexpress, gimnastică facială și Crio Cool sunt alte exemple de terapii care te vor ajuta să atingi rezultatele dorite.

În cadrul tratamentelor, se folosesc exclusiv produse profesionale din gamele Bruno Vassari, Casmara și Phyt’s Equilibre.

Abonează-te la newsletter și bucură-te de un discount de 10% la toate tratamentele individuale!

Aflați mai multe despre noi pe www.yuccacenter.ro sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/yucca.wellness/

Yucca Wellness Center este o structură de economie socială (SES), care angajează persoane din grupuri defavorizate: femei în situații de risc, persoane provenind din sistemul de protecția copilului, iar 90% din profit este reinvestit în activități sociale. Persoanele din categoriile vulnerabile, care lucrează în acest centru, sunt experte și devotate profesiei lor. Astfel, Yucca nu este doar un loc în care veniți pentru a vă simți bine și pentru a avea grijă de voi, dar este și un proiect cu o componență socială, unde echilibrul vostru generează echilibrul altor oameni.

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.