Acasă la mine

“ Wow, mama, a ce miroase așa bine?!?…” 

 

    Îmi place să intru, din orașul ăsta îmbâcsit, într-o locuință curată și ordonată. Am sentimentul că și ordinea, și curățenia din căminul nostru, ne influențează, în mod direct și magic, curațenia și ordinea interioare. Așa că îmi regăsesc echilibrul și-mi autoinduc o stare bună, creînd în jurul meu ceva frumos. De când SANO mi-a venit alături, lucrul acesta nici nu-mi mai pare atât de complicat!

Dar în ultima vreme am mai descoperit un “ceva” , care-mi creează o năstrușnică stare de bine, fie afară iarnă sau vară : mireasma înmagazinată în odorizantele SANO, pentru încăperi. Stiți când am înțeles că nu numai eu am această senzație de bine, după ce dau câteva “fâs”-uri prin cameră? Cand fiul meu, venind de la o întâlnire ( la care oricum, și el și iubita lui purtau miresemele unor parfumuri alese!) , a exclamat, intrând în living : “Wow, mama, a ce miroase așa bine?!?”. M-am oprit o clipă din scris ( eram călare pe iPad, ca de obicei) și am ridicat privirea. Nu gătisem nimic ieșit din comun și , oricum, ardeii umpluți care încă bolboroseau în cuptor, nu generau o aromă chiar atât de notabilă ( era, oricum, una obișnuită, banală aș zice). “Miroase a pădure, a proaspăt și sălbatic, în același timp! Cu ce parfum te-ai dat , mama?” – a continuat Victor. Atunci am realizat! Personal, nu mă dădusem chiar cu nimic, în ziua aceea plicticoasă, destinată muncii la domiciliu. Dar îmi parfumasem…locuința! Tocmai îmi recomandase cineva odorizantul de la SANO și i-am făcut o probă. A funcționat! Casa a părut brusc transportata, ca printr-o minune, undeva, în mijlocul naturii, doar mobilele care înlocuiau arborii înverziți , mă readuceau cu picioarele pe pămant! ….Pe mine SANO  mă convinsese instantaneu, însă dacă și cârcotașul meu fiu, căruia, de regula, “totul îi miroase”, a făcut, totuși   o remarcă pozitivă, înseamnă că…nu-i de joacă!  Mă pot înscrie liniștită în armata fanilor odorizantelor SANO! 

…ceea ce am și făcut! Iar de atunci , în casa mea nu e numai ordine și curățenie, ci și un miros diafan de pădure, flori, prospețime și natură. 

P.S. Acum, dacă tot v-am tentat, o să vă dau și câteva date , ceva mai “tehnice” : cele trei parfumuri disponibile sunt, de fapt, aceleași cu cele ale balsamului de rufe SANO ( pe care , de asemenea, îl folosesc, mai ales pentru lenjeriile de pat!). Pentru cei alergici, o mențiune importantă: odorizantele sunt non-aerosol, pe bază de apă doar, iar cele trei arome le veți descoperi, în rafturile supermarketurilor,  sub următoarele denumiri : Blue Blossom, Soft Silk, Wild Pearl.

P.P.S. Dacă am reușit să vă transfer microbul “ SANO FRESH HOME”, vă recomand să faceți cunoștință și cu alte produse SANO, cel puțin la fel de bune! Le puteți găsi aici : http://www.sanoromania.ro/

Iar apoi, firește, și în magazine sau prin comenzi online!

Uscatoare rufe