Frumusețe

Vrei să te tunzi? Alege ziua potrivită!

Atunci când mergem la coafor, noi, femeile, suntem mânate de diferite motive : fie ne pregătim pentru o zi specială, fie nu ne mai putem suporta, atunci când ne privim în oglindă, fie vrem să-i facem o surpriza bărbatului iubit, fie suntem într-atât de deprimate, încât numai o schimbare de look, aș acum recomandă chiar și psihologii, ne mai poate readuce pe linia de plutire. În funcție de fiecare din aceste motive, ne planificăm și ziua de tuns/vopsit/coafat. Iată însă că înțelepții Planetei  le-au adăugat tuturor acestor elemente, un criteriu …”științific”! Cică ar exista anumite zile  recomandabile pentru vizita la coafor, și că mersul astrelor ar influența alegerea unui anumit moment spre a ne da pe mâna hair-stilistului. Mai mult decât atât, dacă fiecare din noi știe cum arată, să zice, un Calendar bisericesc, iată că site-ul beautydream.ru a publicat recent…țineți-vă bine! , un …..

CALENDAR AL TUNSORILOR pentru luna martie 2016

1 martie , Luna se află în Săgetător:

Este o zi neutră din punct de vedere al tunsului și vopsitului părului dumneavoastră. A te tunde în această zi,predispune la noi achiziții. Chiar și referitoare la ..kilogramele în plus! Dacă vă vopsiți, este bine să alegeți culori naturale.

2 martie, Luna se afla în Săgetător

O tunsoare programată pentru azi este în măsură să vă ridice moralul și să confere strălucire privirii dumneavoastră. Și din punct de vedere al vopsirii părului ( indiferent ce vopsea veți folosi) este cea mai potrivită zi.

3 martie, Luna se află în Capricorn

Este o zi nefericit aleasă atât pentru a vă tunde, cât si pentru a vă vopsi. Pot apărea probleme de sănătate. Dacă v-ați propus totuși să vă vopsiți, alegeți culori mai închise ; ele vă vor aduce succes la locul de muncă.

depresie4 martie, Luna se află în Capricorn

Proastă zi pentru tuns! Este posibil să apară probleme de sănătate. Vopsirea părului poate genera conflicte.

5 martie, Luna se află în Vărsător.

Dacă mergeți astăzi să vă tundeți, este posibil să cădeți în depresie.

6 marte, Luna se află în Vărsător

Este o zi benefică pentru tunsul și vopsitul părului dvs. Veți avea parte de căldură sufletească. O schimbare radicală a culorii părului dvs vă va aduce sănătate și belșug.

7 martie , Luna se află în Pești

Este o zi bine aleasă pentru a va tunde. O să placeți celor din jur. Nu este însă cazul să vă și vopsiți!

8 martie, Luna se află în Pești

Feriți-vă să va tundeți sau să vă vopsiți în această zi! Altminteri, vă veți pierde energiile pozitive și vă veți ciocni de numeroase probleme financiare.

9 martie, Luna se află în Berbec

Nu este o zi fastă nici pentru tunsori, nici pentru vopsirea părului. Aceeași pierdere de energie și aceleași probleme financiare ca și în ziua precedentă. Numai dacă veți folosi pentru vopsire un nuanțator sau o vopsea sub formă de spumă, problemele financiare s-ar putea remedia.

10 martie, Luna se află în Berbec

Hotărât lucru, nu e o zi benefică pentru tuns sau decolorarea părului! Tunsul va atrage după sine cheltuieli mari. Doar dacă folosiți vopsele naturale, veți avea ceva raze de soare pe partea de carieră!

11 martie, Luna se află în Taur

Nu vă tundeți, nu vă vopsiți. E posibil să cădeți pradă unor gânduri nebunești!

12 martie, Luna se află în Taur

O zi excelentă pentru a vă ocupa de părul dvs! Tunsul vă va aduce noi achiziții și bunăstare. Este o zi excelentă pentru a vă deschide culoarea părului.

13 martie, Luna se află în Taur

Tunsoarea făcută în această zi vă asigură o însănătoșire a organismului  o eliberare a energiilor negative. Ar fi bine să vă abțineți de la vopsit, pentru ca acest lucru v-ar putea aduce niște conflicte în cadrul colectivului.

14 martie, Luna se află în Gemeni

Nici că se putea alege o zi mai proastă pentru tuns sau vopsit părul! Vă puteți trezi cu mari probleme și la capitolul sănătate, dar și la locul de muncă.

15 martie, Luna se află în Gemeni

Este ziua perfecta pentru tuns și vopsit! Acestea vă vor asigura o sănătate de fier și o viață lungă!

gemeni16 martie, Luna se află în Rac

Este o zi nefericită pentru a va ocupa de părul dvs. Ați putea atrage o boală.

17 martie, Luna se află în Rac

Nici azi nu e recomandabil să mergeți la Coafor. Puteți avea probleme de sănătate.  N-ar fi rău să vă vopsiți părul cu Henna, în acest fel vă veți ridica imunitatea , iar la serviciu veți resimți o creștere a autorității dvs.

18 martie, Luna se află în Leu

Este o zi benefică pentru a vă tunde și a vă vopsi. Tunsoarea vă va spori intuiția și ascuțimea minții. Iar dacă vă veți face blondă, veți avea parte de un câștig neașteptat.

19 martie, Luna se află în Leu

Feriți-vă sa vă tundeți în această zi! Nici nu vă vopsiți! Acestea atrag după sine ghinioane și nenorociri. Puteți eventual apela la vopsele naturale. Astfel vă veți putea întări poziția.

20 martie, Luna se află in Fecioară

Astăzi da, vă puteți tunde. Tunsoarea va atrage fericire, vă va îmbunătăți aspectul experior. De la vopsit e bine să vă abțineți azi.

par21 martie, Luna se află în Fecioară

Zi bună pentru ambele. Vă puteți aștepta apoi la o îmbunătățire a stării dvs financiare. Se recomandă folosirea unor vopsele ușoare.

22 martie, Luna se află în Fecioară

Evitați această zi pentru a vă tunde și a vă vopsi. Veți putea avea probleme de sănătate. Ziua de azi va fi cu noroc numai pentru acelea dintre dvs care se vor vopsi în nuanțe închise și vor folosi vopsele naturale.
.

23 martie, Luna se află În Balanță

O zi în care e mai bine să nu vă tundeți și să nu vă vopsiți. Veți avea parte de un disconfort sufletesc, dacă nu veți ține cont de acest sfat. Dacă totuși mergeți la coafor, vopsiți-vă în tonuri închise.

24 martie, Luna se află în Balanță

Un NU hotărât tunsului! Veți avea parte numai de piedici în treburile dvs! Dacă e să vă vopsiți, norocoase vor fi astăzi culorile deschise și roșcate.

25 martie, Luna se află în Scorpion

E mai bine să renunțați azi să mergeti la Coafor. Veți avea parte de neplăceri. În cel  mai rău caz, vopsiți-vă în acele culori care știți că vă poartă noroc și care vă conferă siguranță de sine.

26 martie, Luna se află în Scorpion

Zi benefică pentru ambele. Tunsul azi vă va prelungi viața, iar colorarea părului cu vopsele naturale vă va asigura  succesul în afaceri.

27 martie, Luna se află în Scorpion

Bună zi! Atât tunsul, cât și vopsitul părului dvs vă vor aduce succese și sănătate!

28 martie, Luna se află în Săgetător

Nu este chiar cea mai potrivită zi pentru a merge la coafor. Nu va ieși chiar cum vă doriți si veți fi profund nemulțumită.

29 martie, Luna se află în Săgetător

Este o zi benefica pentru a vă tunde și a vă vopsi. Vă veți simți frumoasă și împlinită. Culorile deschise și roșcate sunt cele mai indicate pentru această zi.

30 martie, Luna se află în Capricorn

Este o zi neutră, din punct de vedere al tunsului și vopsitului. Tunsoarea vă poate aduce achiziții noi. Există însă riscul de a acumula kilograme în plus. Pentru vopsit, alegeți vopsele naturale!

31 martie, Luna se află în Capricorn

Dacă vă tundeți azi, veti avea o stare de spirit minunată și veți dobândi strălucire în priviri.  Este o zi benefică și pentru a vă vopsi părul.

PRECIZAREA „femeide10.ro” : Ne cerem anticipat scuze față de saloanele de coafură pentru faptul că, involuntar, le-am „subțiat” poate clientela din zilele considerate a fi nefaste pentru aceste operațiuni!

1 comentariu

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • as vrea si calendarul pt luna trecuta sa vad daca m’am vopsit intr-o zi buna ca nu prea pare:( util articolul!!
    multumesc!!