Frumusețe

Activități relaxante în timpul liber

Motto: “Femeile care păstrează capacitatea de a aduna frumusețea, nu vor îmbătrâni niciodată” – Franz Kafka

În 2018, prestigioasa publicație Luxury Travel Guide acorda Premiul pentru cel mai modern spa al anului, Centrului de wellness și frumusețe THAIco SPA, din București . Clientele sale nu au fost deloc mirate : premiul era pe deplin meritat. Și asta pentru că au probat, cum se spune , “pe pielea lor” beneficile sale. Iar succesul Centrului, măsurat în numărul mereu crescând al urmașelor Evei care i-au călcat pragul, a făcut ca, de la această primă locație a sa, inaugurată în 2016, și până astăzi, femeile Bucureștiului și musafirele Capitalei să beneficieze de trei astfel de centre, sub același generic, devenit deja celebru : THAIcoSPA.Spa bucuresti

Mai este nevoie, oare, să explicăm conceptul de SPA? Nu mai există credem, nicio femeie modernă, care să nu se fi răsfățat, macar o dată, într-un centru SPA. Conceptul este unul cât se poate de simplu : apa îți oferă sănătate prin toate formele ei…apa rece, fierbinte, gheața, aburul sau aromele…masajul…jacuzzi, hammamul…., ei, toate acestea la un loc inseamna SPA. Centrele de acest fel au împânzit planeta, întrecându-se în a le oferi clientelor lor condiții cât mai deosebite, tratamente cât mai eficiente. O femeie trebuie să iasă dintr-un centru SPA nu numai mult mai relaxată – iar ritmul trepidant al vieții o reclamă imperativ – dar și mulțumită că trupul său – în speță pielea, părul și unghiile, de multe ori neglijate, din lipsă de timp – a primit cele mai bune îngrijiri.

“Frumusețea este darul lui Dumnezeu” spunea Aristotel. Dar este și în puterea noastră de a o desăvârși și de a o conserva – par a spune frumusețile asiatice ce alcătuiesc echipa de terapeute experimentate a centrelor THAIcoSPA. Deosebit de pricepute în ceea ce fac și având în pașaport înscrise țări de origine precum Thailanda, Indonezia și Filipine – ele vă vor face să simțiți că ați călătorit într-o lume exotică, ale cărei reguli, atât de diferite de ale lumii în care trăim, ne ajută să ne așezăm viața într-o armonie deplină, să ne reactivăm energiile , să ne recăpătăm echilibrul și liniștea interioară.
Într-o adevărată ecuație a plăcerii, tehnicile asiatice de masaj se combină, la THAIcoSPA cu ingredientele naturale, în 60 de variante, toate câștigatoare. La baza lor stă filozofia orientală, pusă în pagină cu ajutorul tehnicii occidentale de ultimă generație.Masaj bucuresti
“- Ce mi se oferă, la THAIcoSPA?” – este întrebarea pe care, în mod firesc, și-o poate pune orice femeie, sedusă de ideea de a încerca și ea binefacerile unui astfel de centru. Îi vor răspunde gazdele, asigurand-o că terapiile sunt personalizate și că va fi “răsfățată” potrivit unei rețete concepută special pentru ea : stresul va fi îndepărtat, va putea urma un tratament de detoxifiere sau purificare, va cunoaște relaxarea profundă sau, dacă neliniștile înaintării în vârstă nu îi dau pace, va putea începe aici lupta împotriva îmbătrânirii. Sau pe cea, împotriva kilogramelor în exces.

….Închideți ochii și imaginați-vă că vă aflați într-un colț exotic de lume, că ascultați freamătul oceanului din preajmă și foșmentul frunzelor din palmieri, ca vă lăsați trupul mângâiat de soare și frământat de mâinile pricepute ale unei localnice superbe, care vă alungă neliniștile și vă crează acea stare de bine și de echilibru interior, la care demult visați. Apoi deschideți ochii…. și faceți repede o programare la unul din cele trei centre THAIcoSPA din Bucuresti, unde visul de mai sus se va transforma în realitate.
….Un singur impediment veți avea – și e de datoria noastră să vă punem în gardă : după doar câteva ședințe, va trebui să vă schimbați actul de identitate, pentru că poza din buletin nu vă va mai reprezenta : în realitate veți ajunge să arătați mult mai tânără!