banner marshal garden
Show TV Topul faptelor bune

Vrei să câștigi 100 de euro? – Ediția 20.10.2018

Andreea Căzăceanu a câștigat „Olympia Amateur Spain”, cel mai tare concurs de fitness din lume la categoria amatori și s-a clasat a șasea în competiția profesioniștilor. Traieste in Dubai si este stewardesa.

Flavian Glonț are numai 21 de ani . Această vârstă nu îl împiedică, însă, să fie campion la speedcubing. Da, rezolvă cubul Rubik în 5 secunde!!!
În anul 2015 a participat la câteva show-ri naționale de talente și, în urma acestora, a reușit să se facă remarcat pe plan național și  chiar internațional, după participarea lui la Britanicii au talent.
Acum și-a înființat o școală în care îi învață pe copii sa rezolve cubul Rubik.

Diana Macovei este avacată cu experiență de peste 25 de ani, ajută în mod constant o familie nevoiașă din județul Giurgiu, îngrijind ca celor 6 copilași crescuți doar de mamă să nu le lipsească nimic. Pe lângă partea financiară, cu care contribuie în mod regulat, avocata reușește să le trimită celor mici și rechizite, haine, jucării etc.

Echipajul feminin de dublu vâsle categorie uşoară al României, format din Ionela-Livia Cozmiuc şi Gianina-Elena Beleagă, a obţinut medalia de aur la Campionatele Mondiale de canotaj pentru seniori, de la Plovdiv 2018.
Cele două românce şi-au păstrat titlul mondial cucerit anul trecut la Sarasota-Bradenton, SUA.
Fac echipa din 2015, ambele au 23 de ani, sunt din Suceva şi au început să practice canotajul în urmă cu 10 ani.
Visul lor rămâne acum aurul olimpic la Tokio 2020.

Plutonierul adj. Marius Apostol, acum cetăţean de onoare al oraşului Bragadiru şi membru al Batalionului 500 Sprijin din Bucureşti, a fost în şase misiuni internaţionale, în perioada 1996-2011: Bosnia-Herţegovina, Irak şi Afganistan.
În 1 mai, 2011, cu doar câteva ore înainte de misiunea de asasinare a lui Osama bin Laden,  Apostol se afla într-o misiune de patrulare pe celebra autostradă A1 din Afganistan, unul dintre cele mai importante obiective strategice din țară.
A sărit în aer cu un vehicul MRAP (maşină blindată, de circa 20 de tone). A fost o încărcătură de aproximativ 200 de kilograme de explozibil. A stat o săptămână în comă.
Actualmente lucrează la construirea unui centru de refacere și recuperare pentru militarii veterani din teatrele de operații.

 

Femei de 10 pe Facebook