Show TV Topul faptelor bune

Vrei să câștigi 100 de euro? Ediția 03.11.2018

Caporalul Eugen Pătru, col. Dorin Petruț și plut. maj. Ionuț Butoi sunt militari răniți în teatrele de operații, invitații noștri nu au renunțat să lupte pentru viață și pentru o normalitate cât de cât posibilă. Au început să facă performanță în sport și acum s-au întors de la Jocurile Invictus învingători: au obținut aurul la tir cu arcul și ne-au făcut mândri, o dată în plus. Pentru că performanța lor nu este doar a lor, ci este puțin și a noastră.

Adelina Toncean este o corporatistă care a devenit mama la 25 de ani, când a luat în grijă un băietel cu malformație la inimă si despre care știa că nu va trăi mult. 10 ani mai târziu, l-a pierdut. Acum a preluat un alt băiețel, cu aceeasi problemă de sănătate. L-a operat în Italia și speră că totul va fi bine. Tot ea a inițiat și programul ,,Niciun copil singur in spital”, prin care sute de voluntari oferă afecțiune și asistență sufletelor abandonate în spitale.

Vârfu Câmpului este singura comună din România în care toate funcțiile de conducere sunt deținute de femei. Primarul, viceprimarul, directorul școlii, antrenorul echipei de fotbal de juniori (care, culmea!, are și rezultate foarte bune), toate sunt  femei. Chiar și preoteasa comunei se ocupă de proiectele educaționale Erasmus derulate în școala locală.

Aceste femei de 10 derulează proiecte guvernamentale și europene cu o valoare de peste 100 de milioane de lei!

Maria Huțu este primărița cu mână de fier care ține bine frâiele.

Dana Cotraneo din Șimleul Silvaniei a plecat în urmă cu opt ani din țară, stabilindu-se în Hot Springs, statul Arkansas. Tânăra șimleuancă și-a împlinit visul de a lucra în poliție și a ajuns șerif. Acum este foarte fericită cu statulul pe care l-a câștigat.

Preotul Andrei Drăgan are numai 36 de ani. Are trei băieți înfiați și o fetiță de trei ani și jumătate, care este a lor. Când s-au căsătorit, au spus ca vor înfia un copil, dar a rămas totul la nivel de intenție. Dupa 8 ani de căsnicie și încercări repetate de  a avea propriul copil, și-au amintit promisiunea facută la căsătorie. Nu au vrut să apeleze la alte metode, spunând că dacă va fi să fie părinți, acest lucru se va întâmpla la momentul potrivit. Așa au înfiat primul copil, iar la câteva luni după adopție, soția a rămas însărcinată.

Acum construiește un așezământ pentru copiii orfani, care va oferi și masă și sprijin educațional pentru copiii comunității.

[totalpoll id=”51957″]

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate