Frumusețe

Vrei să ai o piele de ciocolată? Te învățăm noi cum să te bronzezi cât mai repede! 

 

Știm că n-aveți timp de lecturi și sunteți prea grăbite să rezolvați problemele zilei. Și care sunt,  în vacanță, problemele zilei? Să vă odihniți, să vă distrați și…să vă bronzați! Bronzul perfect, pielea aceea ca de ciocolată, continuă să obsedeze fiecare femeie, pe timp de vară. Parcă și hainele stau altfel, pe un trup bronzat, nu-i așa? 

Însă uneori avem senzația că bronzul se așează foaaaaarte greu pe pielea noastră! Rabdarea e limitată : am vrea să arătăm bine cât mai repede și cu eforturi cât mai mici! Așa că fiți atente la sfaturile de mai jos! Ele vă vor ajuta să adunați, în pielea voastră, tot soarele de pe cer! 

Înainte de a sta la soare, exfoliați-vă! 

Este condiția esențială pentru un bronz frumos și rezistent!  Exfolierea trebuie să fie delicata, acordând atenție suplimentară zonelor cu tegument mai gros: coate și genunchi. Odată operatiunea executată, este important să  protejezi corect pielea, folosind cremă hidratantă și cu o loțiune de bronzat.

Întoarce-te pe toate părțile! 

Expunerea pielii timp îndelungat la razele directe ale soarelui nu este recomandată, nici pentru sănătatea pielii, nici pentru un bronz reușit.

Vrei un bronz omogen? Atunci întoarce-te de pe burtă pe spate și viceversa,  la fiecare 30 de minute, cât timp stai la soare! 

Urmărește razele de soare! 

Poziția ta pe cearșaf sau șezlong trebuie să urmăreasca razele directe ale soarelui. Unghiul pe care acesta îl formează cu trupul tău este garantul unui bronz rapid și reușit. Așa cum soarele nu stă pe loc, va trebui și tu, la fiecare ora, să-ți schimbi poziția cearșafului. 

Sursa foto: 1zoom.ru 

1 comentariu

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Nu, nu cred ca toata lumea vrea un bronz de ciocolata. Toata lumea vrea un bronz auriu, caramel, aramiu deschis in nuante calde, ceva care sa dea bine pe o piele caucaziana. Bronzul ciocolatiu este pentru marlancile de prost gust care vor sa arate ca negresele… Nu este o nuanta specifica femeilor albe si care sa arate bine pe o europeanca, nici nu se poate natural o astfel de nuanta, care e specifica negrilor si mulatrilor. Terminati cu prostiile astea, ca din cauza celor ca voi minunatele femei caucaziene ajuns sa isi dispretuiasca frumusetea si specificul, facandu-si complexe de pomana si alegandu-se de tinere cu o piele distrusa. Bronzul natural pentru pielea alba nu are cum sa fie ciocolatiu si nici nu trebuie, e scarbos! Adica cine vrea sa arate ca oamenii de la Ecuator? Auriu sau aramiu poate.

Femei de 10 pe Facebook