Frumusețe

8 exerciții pentru a scăpa de kilogramele de pe șolduri

Dacă vrei să scapi de kilogramele de pe șolduri și coapse este important să faci sport și să ai grijă de dieta ta. Iată câteva exerciții care îți vor fi de folos:

  1. Întinsă pe covor, pe o parte, cu picioarele întinse și capul sprijinit în mână, lucrează pe rând ambele picioare. Ai grijă să fie perfect întinse. Faceți câte 20 de serii.

sport

2. Folosind o minge medicinală, stați pe burtă, cu picioarele ridicate. Îndoiți genunchii pentru a vă atinge călcâiele.

sport

3. Găsiți un scaun sau o băncuță și urcați-vă pe ea. Repetați de 20 de ori pentru fiecare picior. Dacă aveți, luați și o ganteră în mână.

sport

4. Culcată pe spate, cu mâinile întinse pe orizontală, un picior îndoit iar celălalt ridicat pe vericală. Repetați tot de 20 de ori.

sport

5. Tot cu ajutorul mingii medicinale, în poziție de flotări, dar cu picioarele pe minge. Încercați să ridicați, pe rând, câte un picior, de 10-15 ori pentru fiecare.

sport

6. Legați-vă picioarele cu o bandă elastică și încercați să vă aplecați ușor în față. Repetați cât puteți de mult în 60 de secunde.

sport

7. Tot pe laterală ca la primul exercițiu, doar că de data aceasta încercați să ridicați piciorul cât mai mult. 15 serii pentru fiecare picior sunt suficiente.

sport

8.  Stați cu picioarele depărtate și coborâți în poziție ghemuită. Când vă ridicați, întindeți piciorul în exterior. Reveniți în poziția ghemuită. Repetați cu celălalt picior.

sport

Sursa: female-fit-body.com