Ea și El Povestea mea

“Fiica mea nu vrea ca eu să fiu fericită!…”

Singuratea nu este lipsa iubirii, ci completarea ei. Ma obsedeaza fraza asta si ma ingrozeste ideea ca voi ramane singura. De când am divorțat -și sunt vreo 11 ani de atunci, nu am reusit sa am o relatie mai lunga de doi ani… Si n-am avut aventuri cu barbati casatoriti sau cu obligatii. Intotdeauna mi am dat un timp de 4-5 luni in care sa-i cunosc. Si totusi, niciodata n-a mers. Am gresit eu tot timpul sau am talentul de a atrage doar nemernici?
Între timp, puștoaica mea a făcut 16 ani și este o adolescentă dificilă. Mi am dorit sa fim cele mai bune prietene, sa nu existe nici un secret intre noi, sa petrecem timp impreuna, sa fim fericite… De aceea i-am si prezentat fiecare barbat si am incercat sa avem o viata in trei. Sa nu se simta singura sau abandonata. Dar de câte ori îmi găsesc un partener, Elena face tot posibilul sa ne desparta si relație se încheie cu un scandal monstru între noi doua.
Ce ma sfătuiți să fac? Oare imi este dat să rămân singură?
Mă îngrozește acest gând!

Cu stimă,

Diana

P.S. Situația Dianei va fi pusă în discuția invitaților noștri, în ediția de joi a emisiunii “Femei de 10, Bărbați de 10”.